Annonce

Løb: Adidas Ultra Boost og noget om Løbestils Test

Indlægget indeholder affiliate links.

Adidas Ultra Boozt

Adidas Ultra Boozt

I dag fik jeg endelig taget mig sammen til at smutte ned i Løberen for at få lavet en løbestils test. Som I har hørt lidt om herinde før, har jeg nemlig haft en ufrivillig løbepause helt tilbage fra Oktober, grundet en overbelastning som har givet smerter i min ene hofte efter løb. Selvom jeg har holdt mig i ro i 3 måneder og kun startet langsomt op, har jeg døjet meget med smerterne. Derfor besluttede jeg mig for at få testet mine løbesko. Det er nogen jeg engang købte på udsalg helt uden vejledning, så jeg anede faktisk ikke om de var rigtige for mig.

I Løberen fik jeg et par neutrale løbesko på, hvorefter jeg skulle løbe på et løbebånd samtidig med de filmede mine fødder. Da jeg efterfølgende så filmen var det tydeligt at se at mine ankler bøjede ind ad når jeg løb, selvom hende der lavede testen på mig sagde at det kun var meget lidt i forhold til hvad man kan se hos nogle. Faktisk var mine gamle løbesko (åbenbart) en sko der støttede netop der hvor jeg havde behov for det, dog gav den ikke helt nok støtte. Derudover kunne hun se (jeg havde taget dem med), at det stødabsorberende i skoen var slidt næsten helt ned, hvilket også kan medføre smerter helt oppe i hoften.

Jeg prøvede et par forskellige modeller og blev igen filmet på løbebåndet og selvom jeg ikke har forstand på det, var det tydeligt at se at mine ankler nu var helt lige når jeg løb i sko med mere støtte.

Desværre var de sko jeg havde udset mig hjemmefra det man kalder en neutral løbesko og vil derfor ikke give mig den støtte jeg har brug for. Men heldigvis fandt vi et par, som jeg også synes er ret fine. Og ja jeg ved godt at det slet ikke er det, som det kommer an på, men I kender sikkert det med at lækkert udstyr booster motivationen.

Skoen jeg valgte er en Ultra Boost model fra Adidas som er helt fantastisk blød at have på. Da jeg først havde prøvet dem var jeg ikke i tvivl om at det skulle være dem. Jeg valgte dem i en lilla/lyserød model.

Nu glæder jeg mig bare til at komme ud og prøve dem af, selvfølgelig på nogle små korte ture til at starte med. Jeg skal bare lige komme mig helt over min influenza først.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Haveliv: Vi planlægger vores kommende...
Forberedelser til kandidatfest/havefest
2 år: Søvn, putteritualer og...
Aarhus: Pho C&P Vietnamesisk Street...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Daniel Silfen tasker: Hvad kan...
Vores valg af trægulv fra...
Interiør: DIY skrivebord i jern