Quantcast

Aarhus: Planter på Budget

Min yndlings blomster butik når jeg skal handle planter på budget er helt klart Langenæs blomster. Jeg var forbi i dag for at spørge om jeg måtte tage et par billeder til et blog indlæg og det måtte jeg heldigvis gerne 😉 Jeg fik da også købt en enkelt kaktus til mig selv nu jeg var der 😉

DSC00949

DSC00956

DSC00957

DSC00962

Man finder alle de populære planter som Monstera, Pilea, Kaktus’er osv til billige penge. Derudover har de også de meget populære Terracotta potter samt “Perler på snor” som I ser ovenfor. Den har i noget tid været ret svær at finde.

DSC00968

DSC00960

Priserne er mig bekendt meget lavere end i de mere hypede blomster butikker rundt omkring i byen. Man skal selvfølgelig også selv arbejde lidt mere på “stylingen” ift hvad man får foræret i de andre, men det synes jeg personligt gør det meget sjovere.

DSC00950

Blomsterbutikken ligger på Nordborggade og jeg synes bestemt I skal kigge forbi næste gang I kommer på Frederiksbjerg. Måske lige smutte forbi Langenæs bageren nu I er i området 😉

Kender I butikken eller kunne I bruge tippet? Rigtig god weekend ♥

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Fælles økonomi, budgetter og (pensions)...
Overgangen fra mos til fingermad...
MODU – Legetøj til aktiv...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Vores billedvægge og en oversigt...
Etablering af have og planlægning...
Sommerhus med baby 9 måneder...
Guide: Maling af møbler og...
Om hjemmepasning, planer for bloggen...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Søvnhjul – Sådan har vi...