Aarhus: Middag på St. Pauls Apothek i Jægergaardsgade

IMG_3374


I lørdags var jeg ude at spise med to veninder for at fejre min ene venindes fødselsdag. Vi havde booket bord på St. Pauls Apothek på Jægergaardsgade, som jeg længe har set frem til at besøge.
Hvis I ikker kender stedet så vil jeg lige kort forklare konceptet. Det specielle ved Apotheket er nemlig, at der serveres cocktails til maden i stedet for vin. Alle cocktails er lavet specielt til hver enkelt ret, så de passer til og fremhæver smagene.

IMG_3383
Vi startede ud med en champagne cocktail sammen med tre små håndmadder.

IMG_3382


Til forret fik vi makrel, havtorn og tang, sammen med en havtorn cocktail, lavet på æggehvide, så den blev ekstra cremet.

IMG_3381
Til hovedret fik vi Flab meat, svampe og selleri. Lige nu kan jeg overhovedet ikke huske hvilken cocktail vi fik til, kun at den var virkelig god.

IMG_3380
Til dessert; Æble, øllebrød(is), chokolade og nødder sammen med en cocktail lavet på Kaluah. Den var lige stærk nok til min smag, men jeg havde heldigvis en tørstig borddame ved min højre side 😉

Lokalerne er et tidligere apotek, som nu er lavet til de fedeste rå lokaler hvor der er tænkt på alle detaljer. F.eks. bliver deres vand serveret i gamle antikke apoteks flasker. Ret fint. Stemningen er meget uformel og det var super hyggeligt at sidde i bar området hvor de lavede alle cocktails. Tjenerne var simpelthen så søde og forklarede meget nøje alt der blev serveret. Jeg havde som sagt glædet mig rigtig meget til at prøve konceptet og det skuffede bestemt ikke med cocktails til maden. Jeg tror endda jeg vil tage derind kun for deres cocktails en anden gang. De havde nemlig virkelig mange specielle på menu kortet.

Har I været forbi og hvad synes I om stedet? ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Legetøj og aktiviteter til baby...
Pizza på grill – Opskrifter...
Ford Focus – Mere om...
REJSE GUIDE – LONDON
Interiør: Årets farve 2016 fra...
Min fødselsberetning del 1 –...
Min favorit strand i Aarhus...