Aarhus: De bedste steder at finde loppefund til hjemmet

De første par år efter at Casper og jeg flyttede sammen, købte vi rigtig meget brugt til lejligheden og vi elskede at bruge weekenderne på loppemarkeder. Desværre er det meget lidt vi har tilføjet af loppefund det seneste stykke tid, da vi ligesom ikke rigtig har haft plads til mere. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at vi skal flytte og får mere plads, så vi igen kan komme ud og gøre os nogle unikke køb. Jeg synes nemlig at noget af det vigtigste for at gøre et hjem personligt, er at have nogle ting som man ikke ser hos alle andre.

I indlægget her vil jeg fremhæve de butikker, markeder og steder som jeg holder aller mest af, når der skal findes loppefund til hjemmet. Jeg opdaterer selvfølgelig løbende som der kommer nye steder til.

Læs også: 5 tips til at opdatere hjemmet på budget

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 1

Safaristol købt på DBA.

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 2

Magasinholder købt på Retroguld.

Retroguld – Marked

Retroguld er et marked som jævnligt holder markeder i Aarhus, oftest på Godsbanen eller i Ridehuset. Det er et kæmpe interiør marked hvor alle udstillere er nøje udvalgt, så der er virkelig nogle lækre ting at finde. Både gamle designklassikere, skæve fund og masser af møbler. Udstillerne kender man ofte fra retro profiler på Instagram eller fra nogle af de små retro butikker fra Aarhus. Jeg forsøger altid at finde tid til at kigge forbi når de er i byen, da det endnu ikke har skuffet.

The Basement – Frederiks Allé 64

The Basement er lige åbnet i november ’18 og bag den lille butik står nogle seje retro Instagram profiler (@trenditiden, @brugsen_i_sarup og @tronsgaard_shop). Jeg var forbi til åbningsdagen og allerede der var så mange lækre ting. Der var virkelig mange fine stole og magasinholdere med kernelæder, fine lampe designklassikere og de fineste farvede krystal vinglas.

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 3

Safariskammel købt på Instagram.

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 4

Lyserødt fad købt på Ingerslev Loppemarked. Grøn flaske købt i retrobutik i Tønder.

Brugtvareterminalen – Øllegårdsvej 3, Viby J

Brugtvareterminalen i Viby er en 1500 m2 stor terminal fyldt med design og retromøbler. De får dagligt nye varer, så her kan man også altid være heldig at finde noget spændende. Der er priser på alt hvilket gør det ret overskueligt.

Peter Skærlund – Elstedvej 63, Lystrup

Det her sted elsker jeg, men han har desværre kun åbent om torsdagen (13-17) så jeg kommer der alt for sjældent. Det ligger lidt længere ude end IKEA, så man skal have bil for at komme dertil. Det er en privat gård hvor hele den gamle skal og lade (500m2) er fyldt op med lopper. Peter Skærlund opkøber dødsbo og sælger dem videre på sin gård. Jeg elsker steder der er så rå og hvor man virkelig skal gå på opdagelse og kunne se muligheder i ting.

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 5

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 6

Gammelt maleri købt i retrobutik i Tønder.

Ingerslev loppemarked – Torvet Ingerslevs Boulevard

Loppemarkedet på Ingerslevs Boulevard holdes som udgangspunkt den 1. og 3. søndag i måneden, i månederne april til september. Det er private stande men jeg synes alligevel at standarden er høj. Det er en god blanding af tøj og interiør. Markedet er åbent fra 9.30-16.

Fleabies – Jægergaardsgade 2A – på hjørnet af Frederiks Allé

Lille hyggelig kælder butik med unikke og skæve retro fund til indretningen samt vintage tøj i smukke farver. Altid inspirerende at besøge butikken, hvor alle ting er så fint præsenteret og stillet op i små stillebens.

Aarhus: De bedste steder at finde <strong>loppefund</strong> til hjemmet 7

Skammel købt i Brugtvareterminalen.

Del endelig jeres favoritter i kommentarfeltet ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Vores badeværelse: Sorte detaljer med...
Interiør: Boligreportage fra vores lejlighed...
TIP: Sådan får du et...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3...
Mine mål og drømme for...
Mine mål og drømme for...
Netflix guide: Serie anbefalinger
Legetøj og aktiviteter til en...