Aarhus: Plantecaféen på Godsbanen

img_0299

img_0300 img_0301
img_0302 img_0303 img_0304
I søndags var Casper og jeg endelig forbi Godsbanen for at besøge Plantecaféen. Når jeg skriver endelig, er det fordi vi et par gange er gået forgæves. Jeg har nemlig for det meste fri om mandagen og det er den eneste dag caféen har lukket, hvilket vi åbenbart nemt glemmer.

Caféen er et samarbejde mellem planteværkstedet Plukk og Mokkahouse.dk, som nu gør det muligt at nyde en virkelig skøn kop kaffe i den mest frodige café. Jeg er kæmpe fan. Derudover kan man også købe masser af lækkert kaffe udstyr og selvfølgelig de smukkeste planter.

Billederne taler næsten også for sig selv og jeg håber at jeg har fristet jer til at kigge forbi ♥

img_0305

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Mit seneste loppefund er...
Indret med farver – Sådan...
Huskøb: Vi har skrevet under...
Beauty favoritter i april
Forberedelser til kandidatfest/havefest
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
Inspiration til jule borddækning og...
REJSE GUIDE – PARIS