Annonce

Aarhus: Hverdags Brunch på Langhoff & Juul

dsc03456

dsc03458
Jeg synes altid det er svært at finde en lækker brunch i hverdagene. Caféerne serverer ofte kun den store brunch i weekenderne og i stedet “morgenmads tallerkener” i hverdagene. Det kan godt være lidt irriterende når man som jeg arbejder 3 ud af 4 weekender hver måned og i stedet holder “weekend” om mandagen.

Derfor vil jeg lige tippe om et sted der rent faktisk serverer en lækker brunch i hverdagene. Nemlig Langhoff & Juul i Guldsmedgade. I øvrigt en af mine yndlings caféer i Aarhus på grund af den hyggelige stemning, personlige indretning og ikke mindst gode service.

Casper og jeg var forbi for at spise brunch på min fridag i går, inden han mødte på arbejde, og det var som altid super lækkert. Det er en dele brunch hvor maden bliver serveret samlet på fade, hvilket jeg synes er meget hyggeligt.

Der er lidt for en hver smag; Ymer trifli med müsli & frugtsalat, rav-ost, brie & årstidens marmelade, varmrøget laks & rørt hønsesalat, røræg med pølser, bacon & purløg, samt dagens syndige kage. Hertil grovstykke lavet på surdej samt kernerugbrød & pisket smør. Inkl. en valgfri kaffe eller te og en kold drik til 198,-. Der er MEGET mad så vi har faktisk snakket om at man nemt kunne være 3 til at dele 2 stk.

Ser det ikke lækkert ud? Brunchen serveres desuden også i weekenderne, til de der er så heldige at have fri der ♥

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
Pakkeguide til den perfekte feriekuffert
Netflix guide: Serie anbefalinger
2 år: Søvn, putteritualer og...
AARHUS: Italiensk, social dining på...
Søvnrutiner baby 6-7 måneder: Fra...
Julegave ideer (til både ham...
Beauty favoritter i maj