Quantcast

Aarhus: Frisør AS Hair Studio og lækre Kevin Murphy produkter

Reklame AS Hair Studio.

Igår var jeg forbi AS Hair Studio, som er en ny Aarhus frisør i Østergade som jeg rigtig gerne vil anbefale hvis I leder efter en ny frisør eller trænger til at få frisket håret op.

Simone og Annemette som har frisørsalonen har arbejdet hos Poul M i mange år, men har nu åbnet en fælles salon på Østergade i Aarhus. Priserne er til at betale, hvilket med andre ord vil sige, at de ikke ligger så højt som nogle steder i Aarhus. Derudover tilbyder de endda -15% i studierabat.

AS Hair Studio

Hår farvning

Jeg har i flere år undgået at farve mit hår, da jeg syntes at de lyse striber der var tilbage sammen med solens blegning havde givet et ret fint spil. Dog var det efterhånden ved at være helt væk og mit hår var blevet ret naturligt mørkt. Jeg begyndte at savne noget liv. Derfor blev vi enige om at prøve med en balayage farvning, hvor man bruger den naturlige udgroning/bund og kun bleger spidserne. Det giver et naturligt look og det var lige præcis hvad jeg gerne ville have. Med den metode er man ikke afhængig af at farve håret ofte, for at undgå en tydelig udgroning.

Aarhus frisør

Jeg kom i kyndige hænder hos Simone som virkelig var omhyggelig med mit hår og forklarede mig hvad det var hun gjorde. Efter at håret var blevet bleget i spidserne, kom hun en toning i, som gav et mere varmt skær, som passer bedre til min egen varme hårfarve. Jeg fik hårkur i, hårbundsmassage (det bedste jeg ved), mit hår blev plejet med lækre produkter fra Kevin Murphy. Produkter som jeg i forvejen selv sværger til.

Kevin Murphy

Kevin murphy forhandler aarhus

Til sidst fik jeg også klippet lidt af spidserne, hvilket dog var minimalt da det ikke er specielt længe siden jeg sidst er blevet klippet. Alligevel kan det godt ses, at spidserne igen er helt skarpe og fine.

Før og efter

Balayage før

Før – Trætte spidser og minimalt farvespil.

Balayage efter

Balayage behandling aarhus

Efter – Som I kan se er det ikke en kæmpe forvandling men det var lige præcis hvad jeg havde efterspurgt. Meget naturligt med et farvespil og så ser det bare så fint og glansfuldt ud efter farvningen. Især på billedet med krøller kommer blegningen til udtryk i spidserne.

Hår produkter

Kevin Murphy produkter

Jeg har i lang tid brugt Kevin Murphys produkter men ikke lige præcis disse, som blev brugt i mit hår igår. “Angel Wash” og “Angel Rinse” er en volume shampoo og balsam, som især er god til farvet hår. “Full Again” er en creme der kommes i det våde hår, som binder sig til hvert hårstrå og giver en øjeblikkelig følelse af et kraftigere hår. Virkelig godt til mit tynde, fine hår. “Shimmer Me Blonde” er især god til bleget hår, da den farveforstærker samtidig med at håret blødgøres, plejes og styrkes. Den kan både anvendes før og efter styling.

Som I kan se på et af billederne har de et stort udvalg af Kevin Murphys produkter og er virkelig gode til at vejlede hvis man er i tvivl om hvad der er bedst til lige netop ens eget hår.

Ditteblog frisør

Jeg blev spurgt om mit hår hurtigt mister fald og krøller efter styling og det mente jeg egentlig ikke, meeeeen det her billede er taget ca. 30 minutter efter billedet med krøllerne, så det må jeg vidst alligevel erkende at det gør. Det er ikke altid nemt at have så glat hår 😉

I kan se mere om AS Hair Studio på deres hjemmeside as-hairstudio.dk eller finde inspiration til nyt hår på deres Instagram @as_hairstudio.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Boligreportage – Artikel fra iBoligen...
Budget Tip: Lübker Spa (40...
Den ultimative guide: Sådan starter...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Mine boligfavoritter til soveværelset og...
Restaurant anbefaling: Madklubben Aarhus
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Interiør: IKEA Årgang Sofa