Aarhus: Brunch hos Ffood

dsc05266


I torsdags fik jeg endelig prøvet Ffoods brunch, som har været på min ønske (spise) liste i lang tid. Grunden til jeg ikke er kommet afsted før, er at det ligger i den anden ende af byen i forhold til hvor vi bor, og da der ikke er mange siddepladser i caféen, har vi aldrig orket at tage turen, af frygt for ikke at få plads. Men Michelle og jeg tog derhen lidt før frokost, hvilket gjorde det nemt at få et par siddepladser.

dsc05265
Jeg tror roligt at man kan sige det er den mest Instagram venlige brunch i byen. Se lige hvor smuk den er, med alle de klare farver. Jeg var virkelig i himlen da den blev serveret. Alt var så lækkert og der var virkelig meget mad, da chia grøden mætter ret meget.

dsc05261


Prisen er 115,- inklusiv en friskpresset juice, hvilket jeg synes er en meget god pris, for så lækker en brunch.

dsc05253
Jeg har selvfølgelig tilføjet den til min brunch guide, så der er masser af inspiration at hente hvis I skal ud i weekenden ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Planter på Budget
Loppefund: Lamper jeg har købt...
Budget Tip: Lübker Spa (40...
2 år: Søvn, putteritualer og...
Hotel anbefaling Amsterdam: Sweets Hotel
Send dine frakker til rens...
Om spontan abort: Det der...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...