Annonce

Aarhus: De bedste takeaway steder

Som den foodie jeg er, syntes jeg altså der manglede en take-away guide på min blog. Vi bestiller rimelig ofte mad udefra eller henter noget på vej hjem fra arbejde, så vi har efterhånden fundet vores ultimative favoritter. Nu er der også endelig lyst nok til at tage nogle gode billeder om aftenen, så jeg lover at den bliver opdateret med mange flere steder i den nærmeste fremtid.

Læs også: Kvalitets Takeaway – WOLT er kommet til Aarhus

Pita & Burgerbar, Østbanetorvet

Pita & Burgerbar på Østbanetorvet er blevet et sted vi ofte tyer til, når vi gerne vil have maden leveret. Der er nemlig gratis levering hvis man bestiller direkte fra deres egen hjemmeside (eller app). Vi har både prøvet deres pita og deres burger og begge dele er virkelig lækre. Selvfølgelig med fritter til.

Hvis man bestiller menu skal man lige være opmærksom på ikke at vælge kartofler eller sodavand når den popper op, da det allerede følger med. Det blev jeg lidt forvirret over første gang. Man skal bare skrive i kommentarfeltet hvis man fx ønsker en Sanpellegrino i stedet for den sodavand der følger med menuen.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 1

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 2

The South Indian, Nørre Allé

Inspireret af Michelle har vi lyn hurtigt fået et nyt favorit take-away sted når det kommer til det indiske køkken. Vi bestilte lidt forskellige retter til deling, blandt andet Samosa, Raita, Spicy Chili Chicken (som var liiiige lovlig stærk til vores smag) og Karaikudi Lamb Masala (favoritten). Virkelig lækkert når man har lyst til take-out, uden at det bliver for junk agtigt.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 3

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 4

Chido – Frederiks Allé

Jeg elsker det mexicanske køkken og er derfor både fan af Chido og Vaca. Chido ligger tættest på hvor vi bor og bringer desuden ud for kun 39,- (Et plus til dage hvor det skal være virkelig nemt). Jeg var lidt skuffet over mængden af mad sidst vi bestilte, da jeg synes portionerne er blevet mindre, men det er altid virkelig lækkert og frisklavet. Min favorit er “Los Tres Amigos” hvor man får tre tacos med forskelligt fyld. Casper bestilte en BBQ Burrito hvilket nok var den mindst insta friendly ret man kunne vælge. Tror jeg må lokke ham til en bowl næste gang, som også er virkelig lækre.

Husk 2 x guace til jeres chips hvis I elsker guacemole lige så højt som jeg gør. 1 var ikke nok 😉

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 5

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 6

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 7

Grillen, Klosterport

Jeg har det faktisk lidt ambivalent med burger og fritter som takeout. Sådan noget skal helst bare spises når det er helt friskt. Alligevel har vi bestilt fra Grillen et par gange efterhånden og det er jo bare de lækreste burgere. Tjek lige de der fritterede onion rings…

Kan anbefale at gå all in og bestille Ben&Jerry milkshakes til.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 8

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 9

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 10

De Fyrretyve Røvere, Frederiks Allé

Favorit stedet når vi skal have pita. Ulempen er at de ikke bringer ud og der altid er virkelig lang kø, medmindre man kommer lidt uden for peek hour. Stedet er inspireret af mellemøstens gadekøkken og de serverer pita og kumpir (bagt kartoffel med smør og ost toppet med fyld). Alt er lavet fra bunden, selv pitaen æltes og bages imens man står og venter.

Husk at smag deres fritterede broccoli. Vi bestiller altid 1 x fritter og 1 x broccoli til vores menu, SÅ lækkert med chili mayo til.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 11

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 12

Grød, Central Food Market

Risotto eller bygotto fra Grød er også en favorit når det skal være knap så fastfood agtigt. De laver simpelthen de mest cremede retter, så jeg næsten ikke tør tænke på hvor meget fløde der må være i. Menuen skifter efter sæsonen men lige nu er jeg især vild med deres svampe risotto og i vinters var favoritten deres flæskestegs risotto.

Hvis I er til lemonade er deres mynte lemonade virkelig god og frisk til.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 13

Letz Sushi, M.P. Bruunsgade / Guldsmedgade

Sushi takeout er altid godt når det skal være lidt mere luksus og det bedste er, at det ikke bliver kedeligt på hjemvejen, men sagtens kan holde sig friskt og lækkert. Billederne her er fra restauranten på Åboulevarden, men vi har ofte bestilt det som take-out og taget det med hjem efter job.

Husk at prøv en af deres signatur ruller. De er dyrere men alle pengene værd.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 14

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 15

Burger Hut, Randersvej

Her kommer en til weekenderne med tømmermænd – burger, fritter og milkshakes. Vi prøvede deres crispy chicken bruger, hvor selve kyllingen desværre ikke var et hit – den var ret så tør. Men alt andet spillede – bolle, dressinger, syltede rødløg osv. Så næste gang må det blive en almindelig oksekøds burger eller måske den med falafel. Deres milkshakes er desuden virkelig lækre.

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 16

Aarhus: De bedste <strong>takeaway</strong> steder 17

Jeg glæder mig til at tilføje endnu flere steder til guiden her. Jeg mangler hvert fald billeder fra The burger Shack som har de vildeste fritter med parmesan.

Hvor er jeres favorit take-out sted? ♥

Find endnu flere gode bud på take-away steder ovre hos Michelle, der har lavet en guide med 11 gode take-away steder i Aarhus.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Renovering af 50’er hus: Mine...
Huskøb: Vores proces som førstegangskøbere
Interiør: Mogens Koch Bogkasser
Anbefaling: Sportstøj og undertøj fra...
Min “go to” når jeg...
Om at vælge sin uddannelse...
REJSE GUIDE BALI – Ubud,...
Lad os snakke lidt om...