Aarhus: Café Fika

img_0722

img_0723
Et sted der manglede i min Aarhus spiseguide er Café Fika på Jægergaardsgade. Et sted jeg altid tager hen når det skal være sundt men stadig virkelig lækkert. Jeg var forbi sammen med Michelle tidligere i dag, hvor vi begge valgte at sammensætte en morgenmad. Man får en liste hvor man kan sætte kryds ved de ting man ønsker. Jeg fik avocado (selvfølgelig), brød, smør, vesterhavsost, røræg og hummus. Dertil en stor kop kaffe.

De serverer også virkelig lækre salater, som man selv sammensætter. Jeg bliver altid ret inspireret til selv at kaste mig ud i nye salater når jeg har været forbi. Derudover kan man få friskpresset juice, smoothies og sandwich. De har den hyggeligste indretning og der er mulighed for at sidde udenfor, på hyggelige (og yndlings) Jægergaardsgade.

img_0724


Læs min spiseguide til Aarhus.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Little Unbox – Babypakker på...
Om hjemmepasning, planer for bloggen...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Bordplade efter mål – Vores...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Status 1,5 år – Døgnrytme,...
Ændring af babys søvnrutine: Slut...
Etablering af have og planlægning...
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Guide: Maling af møbler og...
DIY puslebord: IKEA Ivar hack...