Årets julegave indpakning

I dag har Casper og jeg fået købt et par julegaver, så jeg endelig kunne komme i gang med at pakke ind. Jeg elsker det jo. Jeg har ledt og ledt efter noget helt mørkegrønt papir, men desværre forgæves. Derfor blev de noget anderledes end først planlagt, men jeg synes nu alligevel de er blevet meget fine. Papir, bånd og til/fra kort er fra Søstrene Grene, og de grønne grene er købt på Ingerslev Markedet i dag.

IMG_0168

Nu hvor vi snakker om gaver kan jeg lige indskyde, at jeg har trukket en vinder af min 2. advents giveaway, hvor I kunne vinde en Lovetag ring fra Jane Kønig. Vinderen blev Kathrine som har fået en mail. Kig herind i morgen hvor jeg skyder en ny giveaway i gang.

Find mere inspiration til indpakning her.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Lamper og sengetøj på budget...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Vores valg af trægulv fra...
Aarhus: Frisør AS Hair Studio...
Etablering af have og planlægning...
Interiør: Ox Denmarq bar bord...
Mine kosttilskud
Interiør: Vores blå velour sofa...