Annonce

Interiør: Årets farve 2016 fra Dyrup

 photo DSC00255_zpsfi76u9kh.jpg
 photo DSC00258_zpsp1x97bef.jpg

Så er jeg tilbage på bloggen igen. Der har været lidt stille herinde de sidste dage, hvilket har været en kombination af alt for mange dage med migræne og lidt stress over en boligreportage. Jeg har nemlig haft besøg af 3 søde damer her til morgen, som I måske kender gennem Instagram, nemlig Retrovilla. Jeg var blevet spurgt om jeg ville have lavet en boligreportage og det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Jeg har glædet mig helt vildt men også været ret nervøs. Jeg synes selvfølgelig selv vi bor fint, men om det lige var fint nok til at komme i et blad, det var jeg ret meget i tvivl om. Nu er billederne hvert fald taget og interviewet er lavet. Dog kan der gå laaang tid før det bliver vist nogen steder, så jeg må væbne mig med tålmodighed.

Som I kan se på billederne har den famøse væg i stuen fået endnu en ny farve. Denne gang er det den smukke Aloe Vera farve fra Dyrup, og jeg tror faktisk at den får lov at blive på væggen i et godt stykke tid. Jeg er nemlig helt vild med den. Den er kåret som Årets farve 2016 og kan købes hos Dyrup fra midt december 🙂

 photo DSC00260_zpsjizoxmw5.jpg

Aloe Vera <3

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
2 år: Søvn, putteritualer og...
Beauty favoritter i februar
Interiør: Boligreportage fra vores hjem...
Den ultimative Aarhus guide –...
Opskrift: Sunde og lækre bananvafler
Aarhus: Hverdags Brunch på Langhoff...
10 måder at optimere sin...
Entré Makeover: Møbler til den...