Annonce

5 tips til at opdatere hjemmet på budget

Vi kender sikkert alle sammen det med, at man ind imellem trænger til, at der skal ske noget nyt i hjemmet. Heldigvis kan følelsen ofte afværges med små ændringer og uden at det behøver koste en masse penge. Jeg har fundet frem til 5 tips, som jeg selv bruger når jeg trænger til fornyelse, og som kan opdatere hjemmet og indretningen, uden at det koster en formue.

Planter

Tag forbi din lokale blomsterhandler og køb nogle nye planter. Gerne et sted hvor planterne står i massevis og du selv skal i gang med at plante dem ud i krukker – det er nemlig oftest den billigste løsning. Nye planter giver nyt liv til indretningen. Det kan enten være en stor gulv plante, som syner af rigtig meget, eller flere små planter som kan stilles samlet i et stilleben.

Læs også:

Aarhus: Planter på Budget

Aarhus: Planter på budget #2

safaristol

Omrokering

Helt uden at bruge penge på nye ting, kan man sagtens få en følelse af, at der er sket en masse, bare ved at ændre på selve indretningen. Måske skal der en helt stor omrokering til, hvor spisebordet og sofa arrangementet byttes rundt, eller også kan man nøjes med alle småting, som nips, planter, gulvtæpper osv. Nulstil evt. indretningen ved at samle alle ting på et bord og start forfra med at finde nye placeringer.

billedvaeg

Plakater

Med mindre man har dyr kunst hængende på væggen, så kan man med jævne mellemrum tillade sig at skifte væg dekorationen ud. Nye plakater i nye farver og temaer kan give helt nyt liv til rummet. Hvis man er bare lidt handy (eller kender en der er), kan løsningen også være at hænge plakaterne anderledes. På den måde vil de samme plakater få et helt nyt udtryk.

Læs også: Guide: Sådan laver du en billedvæg

indretnings-tips

Tekstiler

I stedet for at skifte hele sofaen ud, så start med et par nye farverige puder, et nyt plaid eller evt. et nyt gulvtæppe. Det er en god måde at afprøve nye farver, samtidig med man kan følge tendenserne inden for farver og materialer, uden at skulle ud at investere en masse penge i et nyt møbel.

indretning-med-loppefund

Genbrug

Både når du skiller dig af med ting og når du skal have noget nyt ind. Der er næsten ikke dét der ikke kan sælges på diverse genbrugs app’s og selvom man måske kun får små beløb ud af det, så kan det være med til at finansiere nye ting. Det samme gælder når man skal købe noget nyt – søg først efter brugt. Der er mange der sælger næsten helt ubrugte ting til meget billigere penge.

Læs også: Aarhus: De bedste steder at finde loppefund til hjemmet

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Et 50’er inspireret rammekøkken
Anbefaling: Sportstøj og undertøj fra...
Boligreportagen fra vores gamle lejlighed...
REJSE GUIDE – AMSTERDAM
Aarhus: Takeaway fra De Fyrretyve...
Mit ammeforløb og tips fra...
Flyttetanker: Alternative beliggenheder til Aarhus
KonMari metoden til oprydning og...