Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt og catering

Indeholder reklame for By Cerise og Madklubben.

Så fik vi også prøvet at holde børnefødselsdag. Nemlig Ebbes første fødselsdagsfest. Vejrguderne var med os, så vi kunne være på terrassen, som vi havde håbet. Det gør bare hele stemningen meget mere uformel og præcis som vi godt kan lide det.

Terrassen var i dagens anledning pyntet op til fest. Vi havde stillet begge vores havemøbelsæt frem, samt stillet solsengen op af væggen som en daybed. På den måde fik vi lidt ekstra siddepladser. Vi var nemlig 10 voksne og 2 børn. Grillbordet var ryddet og fungerede som buffet. I haven var der lagt tæpper og legetøj, så man kunne trække sig derud. Både for at lege med børnene, men også for at kunne sidde i skyggen. Der blev nemlig meget varmt lige omkring middag og parasollen skyggede kun for buffetten.

Havefest festpynt catering

Jeg brugte morgenen på at få alt festpynt på plads. Det er bestilt hos By Cerise, som har det vildeste udvalg af festpynt. Pernille og Anna skulle oprindeligt stå for dekorationen til vores bryllup, som blev aflyst grundet Corona. I stedet hjalp de med at sammensætte en fin dekorations pakke til Ebbes fødselsdag.

Festpynt

I får lige nogle direkte links til de ting vi brugte til at dekorere terrassen med:

Stor kuglerund folieballon m. helium og tekst “Ebbe 1 år”
Guld 1-tal
Pastelfarvede rosetter
Tassels caketopper
Lyseblå snoede stearinlys
Mintgrønne stearinlys
Tassels guirlande i lyseblå og guld
Mintgrønne servietter
Hvid/guld blomster tallerkner
Pastel guirlande kit

Derudover havde jeg købt tre bundter blomster, som stod rundt omkring på bordene i små vaser. Dugene var i samme farvetema som pynten. En grøn dug fra H&M og en blå dug fra FDB (reklamelink).

Havefest festpynt catering
By Cerise

Øvrig indretning: Det runde havemøbelsæt er købt i Bilka, det grå havemøbelsæt er fra Hübsch, grill bordet er fra Harald Nyborg (vi har selv malet pladerne med Gori træbeskyttelse), krukker er fra Billig Blomst og Plantorama, det runde tæppe er fra Søstrene Grene, solsengen er fra Coop og lyskæden er fra House Doctor.

Havefest festpynt catering

Terrassen dannede virkelig de perfekte rammer for dagen.

Gæsterne var inviteret til kl. 11.30 og vi havde bestilt mad til kl. 12. Så kunne vi nå at byde velkommen, servere drikkevarer og lige lande, inden vi skulle spise.

Catering menu fra Food Club

For at gøre det så nemt som muligt, havde vi bestilt catering gennem Madklubben. Vi valgte det “Klassiske tag-selv-bord” med 3 salater, 2 dyppelser, 2 kød/fisk, 2 grønne varme retter & 1 dessert. Det koster 225,- pr kuvert.

Jeg tænker næsten I kan se standarden på billederne. Maden var virkelig lækker. Smagfulde salater, mørt og saftigt kød og helt sprøde fritter. Det hele ankom på fade lige til at sætte på bordet. Det gjorde at vi ingen stress havde omkring maden og at vi bare kunne være sammen med vores gæster. Så dejligt.

Havefest festpynt catering

Food Club

Af drikkevarer servede vi øl, sodavand, rosé, hvidvin og hyldeblomstsaft.

Madklubben

Der var rigeligt mad, så vi havde rester til at servere igen om aftenen.

Til dessert var der brownie og så havde vi også bestilt en kagemand samt blandet 2 kg slik, som gæsterne kunne blande deres egne små slikposer fra.

Havefest festpynt catering

Her kan I se de fine servietter og tallerkener fra By Cerise.

Alt i alt den bedste dag. Jeg havde ærligt frygtet hvordan det ville være at have både overnattende gæster og så mange gæster på besøg til fødselsdag. Altså samtidig med at vi jo skulle være der for Ebbe. Men det gik simpelthen så fint og Ebbe nød dagen og de fine fødselsdagsgaver han fik.

Læs også: Aarhus guide: Børnevenlige steder at spise og opleve

 

1 Comment
  1. Tillykke med ham! Det er sjovt, man synes altså også, at det er gået hurtigt for andres babyer/børn end ens egne. Altså, jeg synes lige, vi har fået at vide, at du var gravid 😀

    Og nøj, de fritter og den brownie ser møglækre ud!

    http://satinawandel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.