Interiør: Magasinholder i massiv eg på budget

Noget af det jeg får aller flest spørgsmål på, når jeg viser billeder fra huset, er vores magasinhylder. Jeg forstår godt hvorfor. For de er ret geniale, hvis man ikke ved hvad man skal hænge på væggene. Det kan hurtigt blive lidt for meget med plakater alle steder. Så der er hylderne et fint alternativ.

Magasinhylderne kan nemlig både indeholde kogebøger i køkkenet, børnebøger på børneværelset, magasiner i stuen eller billeder, som man gerne vil kunne skifte ud løbende, uden at skulle ændre hullerne i væggen.

Hvis man ønsker et andet udtryk kan hylden også sagtens males, f.eks. i samme farve som den væg man hænger den på.

Magasin hylde eg

Soveværelse

I soveværelset bruger jeg hylden til kunst og plakater, som jeg løbende skifter ud når jeg ønsker et nyt udtryk. Der står også somme tider bøger, som jeg er i gang med at læse. Lige nu er det kunsttryk fra Kasper Faerch. Rammerne er fra Poster Store og jeg synes det giver et dejligt roligt udtryk, at alle træ elementerne matcher hinanden.

Børneværelse børnebøger

Børneværelse

På Ebbes værelse bruger vi magasinhylden til børnebøger. Jeg synes det er ret dekorativt at udstille de fine bøger, i stedet for at de bare ligger gemt væk. Det gør også at man husker at tage dem frem og bruge dem. Børnebøger er ofte farverige, så de er også med til at give noget farve og liv til rummet.

Magasinhylden på Ebbes værelse har jeg forresten malet i farven Cuppa Coffee fra Dyrup, som også er den farve der er på tre af væggene.

Vi har arvet en del bøger fra Ebbes kusine Maja, så vi bruger også den lille børneslagbænk til opbevaring af dem. Der er de også nemt tilgængelige.

Børnebøger opbevaring

Magasinhylden kan findes hos Coop (reklamelink) og den er virkelig budgetvenlig. Især hvis man er medlem, da den så kun koster 199,-

Børneværelse magasinhylde

Læs også: Interiør: Mogens Koch Bogkasser

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.