Bryllupsplanlægning: To-do listen

Indeholder reklame.

Det var egentlig meningen at weekenden skulle stå på bryllupsplanlægning, men det var meget begrænset hvad vi nåede. Tror bare vi må indse, at der skal planlægges lidt løbende. Det er svært at sætte en masse tid af på én gang, når man også har en baby. Heldigvis er der rigtig mange ting på vores to-do liste der er krydset af, siden sidst jeg skrev et bryllups indlæg. I det indlæg kan I læse lidt mere om planerne for dagen, datoen og selve lokationen. Det var nemlig det første vi fik styr på.

I var mange der gerne ville følge med i planlægningen og da jeg spurgte hvad I gerne ville læse mere om, så var det (udover budget), en oversigt over vores to-do liste. Så det skal I få.

To-do listen

Invitationer

Vi var super sent ude med invitationer, så vi skyndte os at sende en elektronisk “Save the date” ud (3 måneder før). Kort efter sendte vi en elektronisk invitation afsted. Hvis vi havde været i bedre tid, havde jeg nok taget mig tid til at printe, skrive en personlig hilsen og sende dem ud med post. Men både pga. tid og økonomi, så blev det den nemme løsning. Jeg købte en skabelon på Etsy og rettede farven til, så den passer til vores dekoration og tema på dagen.

Hvis man ikke selv ønsker at lave invitationer, kan jeg anbefale at kigge forbi Ink Saloon. Jeg besøgte dem på bryllupsmessen i Aarhus og de har virkelig mange fine løsninger til invitationer.

Menu

Vores dag bliver lidt utraditionel, da vi både holder bryllup og navngivningsfest. Der skal en del børn med, hvilket også betyder at vi starter tidligt.

Velkomstdrinks: Mangler vi stadig at få styr på.

Frokost: 3 retters catering menu fra Madklubben “Food Club“, serveret som buffet.

Bryllupskage og bobler: Bryllupskagen laves af Kringlet Kageri fra Aarhus.

Aftensmad: Dette punkt har vi ikke helt på plads endnu, men måske gourmet hotdogs.

Drikkevarer: Vi køber ind over grænsen.

Slik buffet: Bland selv slik

Bordplan

Bordene bliver stillet op som to langborde, for at bidrage til den uformelle stemning. De største børn får et børnebord for sig, for at der ikke bliver alt for mange “huller” i bordplanen, efterhånden som børnene rejser sig fra bordene.

Familier og venner bliver blandet, da der er rigtig mange med som ikke kender hinanden. Så jeg tror bordplanen bliver et udfordrende punkt.

Service/Borddækning

By Libak kommer til at stå for bordopdækningen, som bliver klaret dagen før. Vi har været til møde med dem, i deres showroom i Ry, hvor vi blev enige om alle detaljerne. Jeg har delt lidt på min story, som ligger i mit højdepunkt “Bryllup” på Instagram.

Nu hvor det både er bryllup og navngivningsfest, så har vi ikke valgt en helt traditionel løsning. Den bliver, ligesom festen, uformel og farverig. Jeg tror det blir så smukt.

Dekoration

By Cerise kommer og pynter vores venue op. Det bliver så festligt og hyggeligt, med lyskæder, ballon installationer, fotobooth og meget mere. De er med til at skabe en rød tråd for festen.

Jeg havde et møde med Anna, hvor jeg fortalte om rammerne for dagen, viste hende min Pinterest bryllups mappe og et par gemte opslag fra Instagram. Ud fra det, har hun sammensat et kreativt udkast for dekorationen og det rammer bare præcis hvad jeg havde tænkt. Glæder mig!

Hvis man selv ønsker at pynte op, kan man stadig både leje og købe pynt hos Cerise.

Skilte, bordkort, menukort mm.

Et punkt som jeg slet ikke har styr på endnu er det her med bordkort og diverse skilte. Hvis nu vi havde lavet rigtige invitationer, ville jeg matche det hele med dem. Men invitationerne gjorde vi jo ikke så meget ud af.

Jeg besøgte som sagt Ink Saloon på bryllupsmessen, som er eksperter i den slags, så jeg tror at vi bestiller det hele hos dem. Nu skal jeg bare lige finde endeligt ud af, hvordan det skal se ud.

Musik

Vi kommer til at lave/finde en playliste, da vi ikke ønsker liveband. Hvis I allerede har en playliste fra jeres bryllup, som I vil dele, så tager jeg imod med kyshånd. På Spotify kan man dele sine playlister via links.

Vielsesringe

Vores ringe er bestilt. De bliver special lavet af Mille Rubow, som holder til nede omkring Godsbanen i Aarhus. Jeg sendte hende nogle billeder af hvordan jeg gerne ville have min ring skulle se ud, og så lavede hun nogle forskellige voks figurer, som jeg kunne prøve. Der var en favorit i blandt, som snart bliver lavet til en rigtig ring. Caspers ring kommer til at være ret simpel, men vil stadig matche min.

Jeg har sagt til Mille at hun gerne må dele processen, når hun laver ringene, på hendes Instagram.

Tøj mm.

Brudekjole: Min kjole er bestilt. Jeg kommer til at lave et separat indlæg om den, når først jeg kan vise kjolen frem. Altså efter vores bryllupsdag. Men hvis I står og skal finde jeres brudekjole inden, kan jeg varmt anbefale at tage forbi Say Oui. Simpelthen den bedste oplevelse. Jeg er endt med at gå med en hvid kjole og jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg har valgt.

Jakkesæt: Casper skal forbi Mond of Copenhagen i denne uge, for at købe et skræddersyet jakkesæt. Jeg er spændt på hvad han vælger, for jeg skal ikke selv med. Den klarer han sammen med to venner.

Smykker: Jeg har netop i dag bestilt et par virkelig smukke øreringe, som jeg prøvede hos Say Oui sammen med kjolen. De var sådan et flot match, at jeg måtte eje dem også.

Sko: Jeg mangler stadig at finde sko og eventuelt en lille taske. Så svært! Holder løbende øje med især Stine Goya, da jeg godt kan lide ideen om et par farvede hæle. Håber snart der kommer nogle sommer nyheder online.

Blomster: Jeg har stadig ikke besluttet mig for om jeg skal have brudebuket eller blomsterkrans eller hvem der skal lave det. Det skal jeg snart have styr på.

Hår: Planen er lige nu, at jeg tager forbi AS Hairstudio og får farvet mit hår et par dage før brylluppet. Simone har ordnet mit hår de sidste par år, og jeg er altid gået derfra med den bedste følelse. Så jeg er ikke så nervøs for at få det gjort lige op til. På selve dagen regner jeg med selv at skulle ordne håret (og makeup). Kan simpelthen ikke overskue at skulle ned forbi salonen før vielsen. Tror vi skal mindske alt stress op til festen for Ebbes skyld.

Bryn og vipper: En uge før brylluppet har jeg booket tid til mine bryn og vipper. Skal have lavet lashlift for første gang. Overvejede først kunstige vipper, men har før været mere eller mindre afhængig af det og det er altså dyrt i længden. Så nu prøver jeg noget andet. Går altid hos Nadia i Jægergårdsgade.

Indtil jeg skal derned prøver jeg at holde mig fra mine bryn. Så hvis de ser lidt sjuskede ud de næste måneder, så ved I hvorfor.

Fotograf

Ligesom alt andet var jeg sent ude med at finde en fotograf, så da jeg første gang spurgte Nicoline var hun booket på vores dag. Krise! Heldigvis løste det sig, så hun nu kan tage vores billeder. Hun har også taget billeder af mig i min graviditet og efterfølgende da Ebbe var 4 måneder, så det føltes bare naturligt at det skulle være hende. Jeg elsker hendes billeder og hun forstår altid hvad det er jeg gerne vil have.

Hun kommer til at være med fra start på rådhuset og et par timer efterfølgende. 6 timer i alt. Så jeg tænker der er rig mulighed for, at vi når at få en masse gode billeder fra dagen.

Instagram

For at jeg ikke selv skal bruge min telefon på dagen og tænke på at få taget billeder til mine kanaler, så har jeg simpelthen allieret mig med Michelle, som også skal med til festen. Hun kommer til at styre min telefon, tage billeder og poste lidt på min story. Jeg elsker selv at følge med i andres bryllupper, så I skal selvfølgelig ikke snydes, nu hvor I er med i hele planlægningen også.

Det er vidst planen for nu. Der er mange løse ender endnu og kun to måneder tilbage, til at nå det hele, så jeg vil gerne indrømme at det er lidt stressende. Men jeg er ret sikker på, at bare med de ting der er styr på allerede, så skal det nok blive en virkelig god dag.

Ebbe kommer forresten til at være med hele dagen og aftenen. Vi sover ude på stedet, så han bliver bare puttet når han er klar til det. Min mor (og hans bedsteforældre generelt) kommer til at hjælpe os med ham, så vi ikke hele tiden skal sørge for at skifte, give mad, putte osv. Det håber jeg kommer til at fungere. Men jeg ved også godt, at han altid reagerer når der sker meget og der er mange mennesker, så det bliver nok ikke helt uden udfordringer.

Ønskelisten

I var også en del der gerne ville se vores ønskeliste. Det er jo en blandet liste af vores og Ebbes ønsker, da det også er en navngivningsfest. Vi har delt den til vores gæster via Ønskeskyen.dk.

Fælles:

 • Penge til at bygge træterrasse og generelt til at indrette den nye terrasse (grill mm.).
 • Oplevelser eller personlige gaver (Har skrevet at man ikke behøver “stick to the list”)
 • Dura Line pander (som passer til vores gryder – voksent)
 • Global knive

Ebbe:

 • Sansegynge
 • Bordflag
 • Kugleramme
 • Konges Sløjd musiksæt
 • Liewood sandkasse sæt
 • Brio gå-vogn
 • Brio togbane
 • Solvej babygynge

Bridenista – Bridal Club

Vil lige tippe om en app jeg har hentet. Det er Bridenista Bridal Club, som er en fordelsklub for brude(par), hvor man optjener point, når man handler gennem klubben. De point kan man så bruge til at handle med. De har en masse samarbejdspartnere, som er relevante når man planlægger bryllup. F.eks. fotografer, brudekjoler, ringe, catering, isterninger, alkohol osv.

Det er gratis at være medlem og det hele foregår via app’en ”Bridenista”, som man downloader og registrerer sig i.

Hvis man køber et + abonnement, får man en virkelig skøn velkomstpakke tilsendt. Det er den jeg har taget billeder af til indlægget her (modtaget i gave). Tjek lige de der slikkepinde fra Sugar Pilots – dem er jeg altså ret vild med.

Har I nogen spørgsmål til brylluppet? Udover budget, som jeg fik virkelig mange spørgsmål til på Instagram. Det er ikke noget jeg ønsker at dele lige pt. Desuden er vi også allerede gået over vores budget. Flot..

1 Comment
 1. Stort tillykke med brylluppet. Det er dejligt at kunne følge med i. Specielt fordi jeg selv skal giftes i år.
  Hvis du ikke har noget imod at dele – hvem får i til at passe Ebbe – hvis nogen? Vi har selv en dreng på 10,5 måned til august og er noget i tvivl om han er for lille til at blive passet. Beklager hvis det er for personligt. Vi overvejer om det er for egoistisk at blive gift allerede til august, men lokationen gør at det er der eller aldrig.
  Kh Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.