Bordplade efter mål – Vores nye pastel gule skrivebord

Reklame Thorsø.

I dag er første dag på vores nye kontor og imens Ebbe sover på 3. time, nyder jeg at sidde og arbejde ved vores nye (lange) skrivebord. Der er nemlig masser af plads at brede sig på.

Casper arbejder også hjemmefra og da vi begge har en del arbejdstimer i huset, er det skønt at der er plads til os begge ved skrivebordet. Vi har nemlig fået lavet en lang bordplade efter mål, som går fra væg til væg.

Læs også: Indretning af kontor & gæsteværelse i nybyg – Nu med farve på væggen

Thorsø – Bordplader efter mål

Bordpladen er bestilt hos Thorsø, som tilbyder at lave bordplader efter mål. De har et bredt udvalg af både overflader, farver og trækanter. Faktisk er der 27 laminat farver og 21 linoleums farver at vælge imellem. Så der er virkelig noget for enhver smag.

Farve- og materiale prøver

Inden man bestiller sin bordplade kan man få tilsendt farveprøver på de forskellige overflader. Jeg havde både bestilt farveprøver på linoleum og laminat, og så havde jeg bestilt nogle forskellige nuancer af gul og lyserød. Mit endelige valg faldt på en pastel gul laminat overflade. Farven hedder “Giallo Murano” og er den perfekte gule pastel farve hvis I spørger mig. Egentlig havde jeg oprindeligt tænkt, at jeg var mere til linoleum end laminat, da jeg frygtede at overfladen kunne blive for blank. Men laminatet har virkelig et lækkert mat udtryk.

Både laminat og linoleum er overflader der er nemme at rengøre og vedligeholde, da begge materialer er slidstærke og holder i mange år. Vi har selv et linoleums spisebord og jeg vil egentlig ikke anbefale det ene frem for det andet. Jeg synes man skal bestille prøver på begge dele, og efterfølgende vælge ud fra den farve man bedst synes om.

Valg af farve

Når man skal vælge farve til sin bordplade, er det selvfølgelig vigtigt at tænke farven ind i den sammenhæng den skal indgå i. F.eks. vægfarve og de øvrige møbler i rummet. Nu er jeg sikkert også “farvet” af at skulle bruge bordpladen som foto baggrund engang imellem, men i den forbindelse har jeg også overvejet om bordpladen skulle være mørk eller lys.

Nu hvor vores bordplade skulle bruges på kontoret, syntes jeg det var oplagt at vælge en lidt mere vovet farve, end hvis det havde været til et spisebord. Jeg kiggede derfor fra start på både gul og lyserød. Den lyserøde linoleum i farven “Powder” er nemlig også virkelig smuk. Men jeg er meget tilfreds med den gule vi endte med.

Montering af bordplade

Vi har selv monteret bordpladen med nogle trælægter på væggen, som den hviler på i begge ender. Da bordpladen er meget lang (over 2 meter), har vi understøttet den med en afstiver, så den ikke begynder at bue på midten på sigt.

Jeg synes det giver et virkelig fint og let udtryk med en bordplade, frem for at mere kompakt skrivebord på ben.

Det er svært at tage et godt billede mod lyset, men I får lige et enkelt af hele bordpladen, inkl. Caspers plads.

Vores bordplade er den der hedder “Classic table top” med egetræs kanter. På billedet her håber jeg at I kan fornemme, at kvaliteten virkelig er i top. Jeg synes det er sådan en smuk bordplade.

Lad mig endelig vide hvis I har nogle spørgsmål.

Kontoret er malet i den smukkeste beige farve fra Dyrup, som hedder “Summer suede”. Synes de to farver er så flotte sammen.

15 Comments
 1. Hej Ditte, hvad kostede jeres skrivebord?
  Jeg var inde på Thorsøs hjemmeside og jeg kunne ikke finde rundt. Hvordan bestiller man skrivebordet og hvor ser man farverne og priserne?
  Jeg elsker den måde du har indrettet dit skrivebord. Det er et meget flot spejl du har på bordet.

  1. Hej Maria
   Hvis du klikker på de links i mit indlæg kan du finde de forskellige muligheder. Der hvor jeg skriver laminat og linoleum er der links til bordpladerne.
   Vi har denne Classic table top: https://shop.thorsoeas.dk/shop/25-home/130-classic-table-top/
   Der kan du se alle farverne og vælge størrelse – så kommer prisen også frem.
   Hvis du skal bruge en størrelse der ikke er på webshoppen, kan du sende Thorsøe en mail: shop@thorsoeas.dk
   Kh Ditte

 2. Hej Ditte, du skriver at du har sat en afstiver under bordpladen. Er det bordbenet man kan se i midten, eller er det mon en jernskinne? Og hvor har du købt den?

  1. Det er en jern skinne. Det var en min far havde liggende – typen der har alt på lager ? men jeg mener at Thorsøe skrev at de ville begynde at lave en løsning – så prøv at send dem en mail eller en besked på Insta ☺️

 3. Hej Ditte.

  Så flot et kontor, og jeres bord er meget i stil med min egen tanke til vores – bare i mørkegrøn. Lige et “teknisk” spørgsmål. Havde i problemer med at få pladen ind i rummet og på plads nu det er et helt stykke. Min mand mener ikke det kan lade sig gøre.. så på forhånd tak 😉

  Kærlige hilsner Pernille

  1. Hej Pernille
   Tusind tak ☺️ Nej det var ingen problem. Vi løftede det bare lodret ind, altså stadig på den lange led. Og det kunne også fint komme på plads på lægterne på væggen, selvom det er lavet så det passer med væggens bredde ☺️??

 4. Hej Ditte
  Hvor er de fine trækasser på skrivebordet fra?
  Ser ud som om I har én hver?!
  Dbh Dorte

  1. Nej han har kun en ekstra skærm som han sætter til sin arbejds bærbare computer. Så intet stort skrummel heldigvis 🤭🤣

 5. Hej Ditte

  Det er et super lækkert kontor setup. Jeg har behov for at se hvordan det praktisk er sat op med lægter og afstiveren. Har du mulighed for at poste eller sende et par fotos der illustrerer det. Og hvor bred er bordpladen i øvrigt.
  Hilsen Zoran

  1. Tak☺️ Hvis du går ind på min Instagram profil ligger der et højdepunkt der hedder “kontor”. Der har jeg filmet både lægter og afstiver ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.