Indretning af kontor & gæsteværelse i nybyg – Nu med farve på væggen

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med Dyrup.

Vores kontor og gæsteværelse på 1. salen er det rum vi har ventet længst med at gøre noget ved. Det har i lang tid været brugt til opbevaring. Men nu har vi endelig fået skabt et rum, hvor vi begge elsker at være.

Når jeg ikke lige er på barsel, arbejder jeg nemlig stort set altid hjemmefra. Casper er på sit arbejde de fleste dage, men har ca. en hjemme arbejdsdag om ugen. Derfor har vi begge brug for at have et kontor, hvor vi kan lukke døren og arbejde uforstyrret.

Udover at rummet skal fungere som kontor, så er det også et gæsteværelse. Mine forældre bor i Sønderjylland, så når min mor kommer alene, vil hun ofte gerne overnatte og være her et par dage.

Læs også: Før og efter indretning med farver i nybyggeri

Før billeder

Der er sket et ret vild forandring, næsten alene ved at der er kommet noget farve og et par billeder på væggene. Det var meget hvidt og ret upersonligt før. Se selv her:

French Pottery fra Dyrup

Den største forandring er som sagt farven på væggen. Da jeg spurgte på Instagram hvilken farve I ville vælge til kontoret, var I mange der skrev en støvet grøn. Men jeg havde lyst til at prøve noget helt andet og lidt mere ude af min comfort zone. Vi har derfor malet med farven “French pottery” fra Dyrup, som er en smuk blå farve. Den skifter udtryk afhængig af lyset. Jeg faldt især for det støvede udtryk. Måske kan I også fornemme skiftet på billederne.

Indretning af kontor og gæsteværelse

Selve kontor området er indrettet med en lang bordplade fra væg til væg, hvor der er plads til både Casper og jeg. Vi har valgt at bruge væggen ved de store vinduer, da jeg elsker at kunne sidde og kigge ud, imens jeg arbejder. Som I kan se er vi gået all in på farver med en gul bordplade, bordeaux hylde og en lyserød daybed. Jeg synes det er sjovt at eksperimentere lidt med hvordan farverne fungerer sammen. Især i et rum som et kontor. Når der er tale om rum som soveværelse og stue, er jeg mere til de afdæmpede og rolige farver.

Læs også: Indret med farver – Sådan vælger du de helt rigtige farver til dit hjem

Dyrup Mat & Vaskbar

Vi har endnu engang malet med Dyrups ‘Mat og vaskbar‘. Denne gang i glans 5, som giver en flot mat overflade. Det synes jeg især er pænt når man vælger så klar en farve, som den blå vi har malet med her. Malingen er nem at påføre og så rækker den langt. Til hele værelset her har vi brugt 2,25 l.

Farvevalg

Jeg er enig i at grøn kunne have været virkelig flot til den lyserøde sofa. Grøn og lyserød fungerer altid godt sammen. Men nu hvor jeg drømte om en blå væg, har jeg i stedet tilføjet nogle grønne elementer i form af et tæppe, et billede og en stor lampe.

Øvrig indretning

Bordplade fra Thorsø, 7’er stole fra Fritz Hansen, Daybed fra Sofakompagniet, Lamper fra Hübsch, Plakater fra By Garmi og Kongstad Studio, Puder fra Kelimkiosken, Marmor bord fra Ox Denmarq, Metalskab er et loppefund.

Læs også: Bordplade efter mål – Vores nye pastel gule skrivebord

 

10 Comments
 1. Hold nu op hvor er det smukt Ditte. Dit kontor, og dit hjem er jo et helt boligmagasin (på den gode måde) Jeg elsker at du er gået all ind med den blå, i hele rummet!
  Gid jeg kunne overtale kæresten til det.

 2. Hej Ditte

  Endnu engang leverer du solid (og meget fristende ?) inspiration på boligfronten ? Jeg synes ikke, jeg kan se, hvor den fine væghængte hylde over skrivebordet er fra ? Kan du hjælpe?

 3. Hej Ditte.
  Mega flot kontor, så pænt og meget inspirerende.
  Hvor er det mega flotte skrivebord og skrivebords stol fra?❤️

  1. Tak Maria ☺️ Det står alt sammen nederst i indlægget 🙂 Bordplade fra Thorsø og 7’er stol fra Fritz Hansen ☺️

 4. Hej Ditte, super flot indretning og god tips!jeg kan virkelig godt lide sofa , hvilke træsort er det Smoked oak , oak , eller walnut?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.