DIY: Kontor detaljer med læderpapir

Reklame for CC Hobby.

I forbindelse med at vi er i gang med at male og indrette vores kontor, har jeg også været i gang med at lave nogle kontor detaljer ud af læderpapir. Kontoret er det sidste rum i huset, som vi mangler at gøre noget ved. Jeg glæder mig virkelig til at få noget farve på væggen og til at vi får et langt skrivebord, hvor vi begge kan sidde og arbejde. Det sjoveste i hele processen er selvfølgelig indretningen. Jeg har bestilt lidt nyt til væggene og så har jeg lavet nogle små opbevarings æsker, som skal stå på det nye skrivebord.

DIY med læderpapir

Æskerne har jeg lavet af læderpapir fra CC Hobby, som er papir der er specialbehandlet, så det både ligner og er lige så stærkt som læder. Man kan både sy, stryge, male og klippe i læderpapir og det er kun fantasien (og kreativiteten) der sætter grænserne for, hvad man kan lave ud af det.

Jeg er startet forholdsvis simpelt ud. Både fordi det var første gang jeg arbejdede med materialet, men også fordi jeg godt kan lide det enkle udtryk, uden alt for mange detaljer. Dog tænker jeg at jeg snart skal prøve at lave noget ud af læderpapirs strimlerne.

Æske til notesbøger

Jeg startede i stedet med at lave denne æske, som skal stå på skrivebordet, med små notesblokke og kuglepenne i. Den kunne sagtens laves både større og mindre alt efter hvad man skal bruge den til. I stedet for at kaste mig ud i at sy, så har jeg brugt de fine messing nitter, da messing detaljerne kommer til at gå igen på flere andre ting på kontoret.

Trekantede æsker til klips

Casper hjalp også, da jeg lige havde en baby der skulle ammes midt i projektet. Han fik lavet to små trekantede æsker, som er perfekte til små klips på skrivebordet. Det kunne også være opbevaring af smykker og hårspænder, alt efter størrelsen.

Indtil kontoret er færdigt fungerer vores spisebord som skrivebord, så jeg glæder mig virkelig til at få et ordenligt miljø at arbejde i, hvor jeg ikke behøver pakke mine ting væk når jeg er færdig for dagen.

De materialer jeg har brugt til æskerne er:

Udover mine små projekter, så kan I finde meget mere inspiration til hvad man kan lave med læderpapir, hos CC Hobby. F.eks. en nøglering, eller når vi kommer lidt nærmere december; en julekugle eller en engel til juletræet. Generelt er der virkelig mange muligheder inden for boligindretning.

Læs også: DIY guide – Forny dit Karlekammerskab med maling

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.