Interiør: Lamper på budget - Ditteblog

Interiør: Lamper på budget

Reklame Ellos.

For noget tid siden viste jeg vores soveværelse frem, da jeg havde hængt nye sengelamper op. Vil lige tippe om, at I her i april kan købe dem med -20% hvis I bruger koden 395414.

Jeg har også fundet nogle andre fine lamper, da jeg virkelig synes at Ellos har mange flotte til nogle rigtig gode priser. Og ja, man kan vidst roligt sige at jeg har en svaghed for sorte, industrielle lamper. Se med nedenfor eller find jeres egne favoritter blandt det store udvalg.

Læs også: Haveliv: Vi planlægger vores kommende terrasse og have

Vores sengelamper, som vi faktisk også har over spejlene på vores badeværelser, hedder “Væglampe oxford small” og fås i både sort og hvid.

Mine favoritter:

Når vi kommer mere på plads i huset tror jeg også vi får brug for nogle flere lamper. Jeg elsker at have en masse forskellige lyskilder i et rum, i stedet for at alt lys kommer fra en loftslampe. Det er virkelig noget af det der kan skabe noget hygge og stemning. Er især ret vild med sakselampen og væglampen der hænger på en skinne. Find dem alle her:

Væglampe Edgar // Væglampe // Loftlampe Oxford // Bordlampe Milton // Væglampe Oxford Small // Bordlampe Charlie //

Eller gå direkte til alle lamper. Husk at bruge koden 395414 og få -20% (Gælder kun i april, på alle fuld pris produkter).

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.