Haveliv: Vi planlægger vores kommende terrasse og have - Ditteblog

Haveliv: Vi planlægger vores kommende terrasse og have

Reklame Ellos.

Hvis I kiggede med på min story kort før påske, så I måske at vores have er langt fra færdig. Faktisk er det alt udendørs der stadig mangler på huset; facade, carport, skur, have og terrasse. Vi håber virkelig at det bliver færdigt inden alt for længe, da det at have en terrasse og en have hen over sommeren, er noget af det vi har glædet os aller mest til ved at få hus. Vi havde en altan i lejligheden, med nedgang til en fælles gård, og jeg elskede at gøre den forårs- og sommerklar. Derfor kribler det også i mine fingre for at få lov at indrette et helt nyt udemiljø, som kun er vores.

Bænk // Siddehynde // Stol // Spisebord // Udendørstæppe

Jeg har været forbi Ellos for at finde mine favoritter til vores kommende terrasse. De har rigtig mange fine havesæt, men jeg er også ret vild med at mikse og matche forskellige sæt. F.eks. et lækkert træbord med nogle afslappede rattan møbler. Jeg vil rigtig gerne have en bænk til bordet, da jeg synes det skaber en ret hyggelig og afslappende stemning, der indbyder til at sidde tæt på de sene sommeraftener. For at skabe ekstra hygge vil jeg tilføje en masse tekstiler i form af tæpper, puder og plaider. Er ret vild med hynderne i hør og det store gulvtæppe. Det kan også bruges til at skabe nogle forskellige zoner på terrassen.

Apropos zoner så drømmer jeg lidt om, at vi får bygget en pergola på terrassen, for at skabe et “rum” der er afgrænset og med mulighed for at hænge et sejl op, så terrassen bliver overdækket. Tænker det kunne være et godt sommerprojekt engang, men det bliver nok ikke i år, nu hvor baby melder sin ankomst midt på sommeren.

Klik her og brug koden 395414 for at få -20% på Ellos Home (fuld pris produkter).
Koden gælder resten af april.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.