Soveværelse – Nu med sengebord, sengelamper og radiatorskjuler

Indlægget indeholder reklamelinks.

I morges fik jeg hængt et par ting op i soveværelset, hvilket allerede har gjort det meget mere hyggeligt og jeg tror næsten det er mit yndlings rum i huset. Jeg drømmer lidt om noget nyt sengetøj i en jordfarve, så udtrykket ikke er så lyserødt, og så skal hele rummet også males på et tidspunkt. Så billederne her er altså langt fra det færdige resultat, men igen bare en del af processen.

Jeg har delt et par videoer på Instagram tidligere i dag og lovede at komme med et fælles svar på hvor de forskellige ting er fra, så det kommer her.

Læs også: Huskøb: De første billeder fra huset

Vi har købt en færdig radiatorskjuler, hvilket er en af de gode ting ved nybyg; standardmål på fx. radiatorer. I husker måske da vi byggede vores egen radiatorskjuler i lejligheden. Det kan man også sagtens, men den her tog mig vitterligt under 20 minutter at samle og nu fungerer den også som sengebord i Caspers side.

Loftlampen er en gammel sag fra IKEA som var en del af en særkollektion, så den kan desværre ikke fås længere. Sengelamperne er fra Ellos og vi har faktisk også købt en enkelt magen til, til toilettet i stueetagen (reklamelink).

Sengebordet på væggen er fra Anne Linde (reklamelink) og er et vi også havde i lejligheden. Der havde vi et på hver side af sengen, så vi har faktisk en tilovers som jeg lige skal have fundet et sted til. Det er super praktisk med det lille rum bagved, til de ting man ikke vil have stående fremme.

Sengetøjet er fra Ellos (reklamelink) og det er udelukkende fordi jeg trænger til at se på en ny farve, at jeg overvejer at skifte det ud. Det er virkelig lækkert at sove i hør. Kan se at det er nedsat med 50% lige nu.

Vores seng er en Auping seng fra Sengespecialisten, som I kan læse mere om i mit tidligere indlæg.

Favoritter fra Karmameju. Bodyoil til maven og balm til tørre vinter læber.

Jeg får altid en del spørgsmål til Caspers Star Wars alarm når den kommer med på billederne og den er altså også ret sej. I kan finde den her.

Læs også: 10 måder at optimere sin nattesøvn på og få mere overskud i hverdagen

 

6 Comments
 1. Hvor ser det bare godt ud!
  Må jeg spørge hvilke mål jeres dyner har? Jeg synes det er svært at købe sengetøj på Ellos, fordi det er svenske standardstr og det er lige 10cm bredere end danske 🙂

  1. Kender ikke mål men det er hvert fald bare standard dyner.
   Har flere hør sæt fra Ellos og har aldrig tænkt over det var et problem 🙂

 2. Det ser virkelig godt ud!

  Har måske et dumt spørgsmål ang. radiatorskjuler. Hvordan skruer man op/ned på temperaturen når der kommer sådan en skjuler på?

  1. Det er ikke dumt ☺️ Man løfter den af de beslag der følger med. Den jeg linker til som vi selv havde lavet, havde vi bare toppladen liggende løst på. Det var endnu nemmere. Men vi skruer faktisk aldrig rigtigt på den i soveværelset. Den står altid bare helt lavt ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.