Lidt om vores kommende flytning – Vi flytter om 2 uger

Reklame for HMS

I mandags fik vi leveret 40 flyttekasser så vi kan begynde at pakke vores lejlighed ned inden vi skal være ude om 2 uger. Vi købte vores hus helt tilbage i maj måned så det føles som om vi har ventet på det her i en evighed. Derfor er det virkelig skønt at der endelig sker noget.

Det er selvfølgelig også underligt at skulle flytte fra lejligheden efter 6 år. Især fordi det også betyder at vi ikke længere skal bo i Aarhus, hvilket bliver en kæmpe omvæltning. Jeg glæder mig til at vi får mere luft omkring os og jeg føler mig i den grad klar til at tage det skridt, men jeg kommer uden tvivl også til at savne byen og det at bo så tæt på alt. Både caféer, mine veninder, arbejde, indkøb osv. Heldigvis er det ikke så langt væk som vi først havde overvejet, så jeg er sikker på at vi bliver glade for vores valg.

Læs også: Huskøb: Handlen er godkendt som endelig

Som jeg har luftet herinde før, så fik vi sagt vores lejlighed op inden at vores byggefirma varslede om forsinkelse af huset, hvilket gør at der er et slip på en lille måned hvor vi hverken har lejligheden eller kan flytte over i huset. Noget der virkelig stressede mig til at starte med, da det selvfølgelig ville være så meget nemmere at flytte direkte. Heldigvis har vi fundet en rigtig god løsning på situationen, når nu det ikke kan være anderledes.

Caspers mor har tilbudt os at fremleje hendes lejlighed i Horsens i februar måned, da hun alligevel ikke skal bruge den. Hun lader alle hendes møbler stå, så vi kan bruge dem imens vi er der, i stedet for at skulle flytte vores egne møbler med. De bliver i stedet opmagasineret hos HMS, som tilbyder opbevaring flere steder i landet. Det eneste vi skal sørge for er at pakke tingene ned, hvorefter flyttemændene henter vores kasser og møbler og kører dem til opmagasineringen. Når der så er gået en måned flytter de vores ting ud i huset, så vi endelig kan begynde at pakke ud og komme på plads. På den måde kommer vi ikke rigtig til at mærke at der bliver to flytninger.

Læs også: Huskøb: Vores proces som førstegangskøbere

De sidste to gange vi er flyttet har vi flyttet alt selv og det har mildest talt bare været et hårdt og uoverskueligt projekt. Især nu hvor jeg er gravid og ikke rigtig kan hjælpe til med at bære, har det været vigtigt for os at få noget hjælp udefra, så hele processen ikke skulle afhænge af Casper og vores familie/venner. Derfor kommer der flyttemænd og flytter alt for os. På den her måde kan vi gå og pakke ned i vores eget tempo og så bliver alt det hårde arbejde gjort for os.

Når alt er flyttet skal lejligheden både males og rengøres. Faktisk er det også noget HMS tilbyder at hjælpe med. Man kan nemlig bruge deres “Totalservice” som skræddersyes efter ens behov. Det kan være hjælp til at skrue møbler, tv osv. ned fra væggene, fuge huller, male og gøre rent. Det er dog noget vi selv vælger at gøre, men hvis lejligheden havde været meget større end de 65 m2 vi har nu, så kunne jeg også sagtens have fundet på at få hjælp til den del også. Heldigvis har jeg nogle søde forældre som kommer os til undsætning næste weekend og hjælper os med at male.

Allerede denne weekend begynder vi at flytte nogle enkelte ting til Horsens, da der er nogle ting vi ikke kan undvære en hel måned. F.eks. skal vores planter med så de ikke bare dør inden vi overtager huset og så skal jeg selvfølgelig også have min kaffemaskine med. Vigtigt.

Vi vil prøve at få det bedste ud af februar måned i Horsens, så hvis I har nogle tips til byen så kom endelig med dem. Nu har vi jo købt bil, så hvis I kender til nogle gode genbrugsbutikker eller loppe steder i eller uden for byen, så sig meget gerne til. Vi vil gerne på udkig efter nogle lidt skæve ting til huset.

Læs også: Flyttetanker: Alternative beliggenheder til Aarhus

 

8 Comments
 1. Der er en relativt stor Blå Kors Genbrug i Horsens, hvor man kan være heldig at finde fine ting?? VH Christina

 2. Hvis man kører mod Juelsminde, så ligger der rigtig mange antikforretninger og lopper på vejen. Og det er til Horsens priser, så man kan virkelig få noget for pengene! Derudover vil jeg anbefale Cafe Gran som ligger i Grønnegade. De laver helt genial mad – morgen, middag og aften – og også en lækker kaffe!

  1. Uuuh det lyder spændende! Det må vi prøve ☺️
   Og Gran har vi også i tankerne da vi før har haft planer om at spise der, men så kunne vi ikke få bord. Så det skal vi helt sikkert også prøve imens vi bor her ☺️??

 3. Vi bor i Horsens (tilflyttere fra Århus) og elsker det! Det bedste take-away sushi findes hos soy 7 og de har mega gode priser ???? Og de store genbrugsbutikker på
  Vejlevej har ofte nogle fede ting ??

 4. Uh, jeg er fra Horsens! Jeg har fundet gode ting i en genbrug i Brædstrup uden for byen. Måske de stadig har den med forhåbentlig fine ting! Udover Gran har Corfitz også en god burger med endnu bedre pommes 😉

 5. Jeg er oprindeligt for Horsens/Juelsminde og i bliver simpelthen nød til at tage et smut forbi restaurant Dini’s. Udover det, så er deres H&M butik i Bytorvet ret fin. Profil Art og Bahne2 er helt klart et besøg værd og brunch på Gran ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.