Årets julekalender 2018 - Konkurrencer fra mine yndlings brands - Ditteblog

Årets julekalender 2018 – Konkurrencer fra mine yndlings brands

Indlægget indeholder reklame.

Jeg har glædet mig til at skyde dette års julekalender i gang, som jeg har stablet på benene sammen med Michelle. Den kommer til at indeholde en masse skønne konkurrencer fra nogle af vores ultimative yndlings brands. Nogle konkurrencer vil gå igen på begge vores kanaler (større vinderchance når I deltager begge steder) og så er der nogen der er forskellige.

Igennem hele december kommer vi til at opdatere vores blogindlæg med nye konkurrencer, som I kan deltage i ovre på vores Instagram profiler. Indlægget vil fungere som et overblik, så I er sikre på at I har deltaget i dem alle.Så husk at følg med herinde, hvor der også vil være flere billeder og en beskrivelse af de forskellige præmier.

Jeg håber at I synes vi har fundet nogle lækre konkurrencer til jer, da vi godt ved at blogland flyder over med dem her i december. Derfor er de nøje udvalgt.

Alle vindere bliver trukket den 24. december som en ekstra julegave.

1. Vind lækre produkter fra KARMAMEJU

Den første konkurrence er en skøn pakke med favoritter fra Karmameju. Den indeholder; body oil, tension release, håndsæbe, garderobe duft, balm og en eksfolierende maske.

Her kan alle være med, da Karmameju kun bruger naturlige ingredienser og naturdufte i deres produkter. Jeg elsker selv at bruge deres hudpleje og kan især anbefale den lille balm som er et vidunderprodukt til læber, ansigt og krop. Den beskytter og genopbygger lige der hvor man  har behovet.

Deltag på dette opslag på min Instagram profil.

2. Vind et gavekort til Magasin på 500,-

Så er det blevet tid til at skyde næste konkurrence i gang, hvor I kan vinde et gavekort på 500,- til Magasin. Jeg har været på udkig efter et par favoritter inden for budgettet og blev især forelsket i dette fine sæt fra Selected. Den blødeste strik i navy med hvide striber og de brune prikkede bukser. Hver del koster 500,- (Har desværre ikke set det online).

Der er selvfølgelig mulighed for at bruge gavekortet i hele Magasin, så man kan også gå efter noget nyt til boligen. De fine puder på det første billede er fra Magasins eget mærke. Den blå velour pude koster 399,- og den lyseblå runde pude koster 299,-

Deltag på dette opslag på min Instagram profil.

3. Vind 3 smukke krystalstager fra Specktrum

Vi skyder selvfølgelig lige weekenden i gang med endnu en konkurrence. Denne gang med nogle smukke sager fra et af mine favorit interiør brands; Specktrum. Jeg har vist de smukke krystal stager frem tidligere og nu kan I vinde et sæt magen til mine. Hvis de skal på ønskelisten til jul har jeg indsat links til dem nedenfor.

Deltag på dette opslag på min Instagram profil.

Single Amber, Twin Amber/Dark Blue, Couple Amber/Clear

Læs også: Favoritter fra Specktrum i vores stue

4. Vind en Nespresso Vertuo maskine + 30 vertuo-kapsler

Jeg har tidligere skrevet om Nespressos nye maskine Vertuo, som gør det muligt at brygge en stor kop kaffe. Faktisk 5 forskellige størrelser. Så uanset om man mest er til Espresso shots eller en kæmpe kaffe på over 400 ml, så er den nye maskine altså perfekt.

Nu har I muligheden for at vinde en og jeg tænkte at det var den perfekte konkurrence at skyde i gang på en mandag, hvor man godt kan trænge til en kæmpe morgenkaffe.

Deltag på dette opslag på min Instagram profil.

Læs også: Nespressos nye Vertuomaskine – Nu kan man brygge en stor kop kaffe med Nespresso

5. Vind vitaminer og kosttilskud fra Biosym

Mine kosttilskud har tidligere været omtalt her på bloggen og jeg tager selvfølgelig stadig et udvalg af vitaminer og kosttilskud hver eneste dag. Her om vinteren har jeg især fokus på at være dækket godt ind på den front og har også fået lokket Casper med på en enkelt multivitamin.

Nu kan I vinde en pakke af blandede vitaminer og kosttilskud; Multivitamin, Mælkesyrebakterier, Fiskeolie, Magnesium, og Curcusym som indeholder gurkemeje med vitamin C og D.

Deltag på dette opslag på min Instagram profil.

Læs også: Mine kosttilskud hvor jeg kommer lidt mere ind på de enkelte produkter.

6. Vind en steamer fra Steamery

Vi er nået til den aller sidste konkurrence i min julekalender og i dag kan I vinde en sort steamer fra Steamery. Jeg er selv ret doven når det kommer til at stryge tøj, men hader samtidig at gå helt krøllet ud af døren. Derfor er jeg blevet så glad for den lille steamer som er nem at tage frem og hurtig at bruge. Desuden er det mere skånsomt for tøjet at blive steamet og selv tøj der ikke kan tåle at blive strøget, kan man sagtens steame.

Jeg tænker faktisk også det er en jeg vil prioritere at få plads til i min kuffert på fremtidige ferier, da jeg var så træt af at have krøllet tøj på da vi var på Bali.

Ligesom de andre konkurrencer (som I stadig kan nå at deltage i), så deltager I ovre på min Instagram profil på dette opslag.

Deltag i endnu flere konkurrencer

Nu må december gerne gå hurtigt, da jeg glæder mig til at opdatere indlægget her med flere lækre sager. Husk som sagt også at tjekke Michelles julekalender ud for endnu bedre vinderchancer og flere konkurrencer.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.