Interiør: Favoritter fra Specktrum i vores stue - Ditteblog

Interiør: Favoritter fra Specktrum i vores stue

Reklame for Specktrum.

Jeg har samlet mine favoritter fra det danske interiør brand Specktrum i indlægget her. Vi har efterhånden en del forskellige ting derfra, da deres kollektion falder lige i min smag. Derudover så elsker jeg at de har så gennemført et univers. Deres materiale og billeder er så smukke og deres kollektion hænger bare virkelig godt sammen.

Nu hvor der er så mørkt om eftermiddagen, og især om aftenen, så elsker jeg at tænde stearinlys for at skabe lidt ekstra hygge. Min seneste tilføjelse af lysestager er disse farverige krystalstager. De fås i flere varianter og farver og jeg synes de er noget af det smukkeste. Jeg havde virkelig svært ved at vælge imellem de lyserøde og de orange, men jeg gik med disse for at tilføje lidt flere efterårs toner i stuen.

Single Amber, Twin Amber/Dark Blue, Couple Amber/Clear

En af de første ting jeg faldt for fra Specktrum var faktisk deres “Ball table lamp“. Jeg er så vild med røgfarvet glas, og sammen med den industrielle fod giver den bare noget helt specielt til vores stue. Den fås også som gulvlampe og pendler, hvor jeg især drømmer om at hænge flere af sidstnævnte samlet i et hjørne, når vi engang flytter.

Over vores sofa hænger dette fine Harlequin spejl. Jeg elsker hvordan det reflekterer vores mange planter lige meget hvilken vinkel man kigger ind i det på. Virkelig dekorativt. Billederne snyder lidt, da man ikke rigtig kan se at spejlet har en smuk bronzefarvet tone.

I er flere der har spurgt ind til hvor tingene kan købes. Specktrum har desværre ikke deres egen webshop, men på deres hjemmeside er der en lang forhandler liste. Derudover har Moodings fået en del af deres ting i sortiment, hvilket også er den webshop jeg har linket til.

En sidste ting jeg lige vil fremhæve er disse vanvittigt smukke skåle. De fås i fire forskellige farver og alle skåle er unikke, hvilket bare gør dem endnu finere. De er altså perfekte til en Insta-venlig morgenmad, som f.eks. en smoothiebowl.

Jeg glæder mig virkelig til at følge Specktrum i fremtiden og se hvad de ellers kommer med. Hvis I også vil følge dem, kan I finde dem på Instagram under @Specktrum_dk.

 

GemGem

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.