Aarhus: Madklubben Grill er åbnet på Åboulevarden

Indeholder reklame.

I tirsdags var Casper og jeg inviteret forbi Madklubbens nyeste Aarhus restaurant; Madklubben Grill. Den er for nyligt åbnet i Castenskiolds gamle lokaler på Åboulevarden. Selvom det er mange år siden jeg selv har været på Castenskiold, så vil jeg mene at lokalerne har fået en kæmpe overhaling. Der er virkelig blevet smukt.

Vi lagde ud med to forskellige forretter; en rejecocktail og røget laks med rygeostcreme. Begge dele virkelig lækkert.

Dertil blev der serveret det lækreste, lune brød som jeg havde svært ved ikke at spise mig mæt i, selvom jeg vidste der skulle være plads til en masse andet også.

Til hovedret bestilte vi en oksecuvette, som er en steg man selv skærer ved bordet. Det var en lidt svær beslutning da der var mange lækre hovedretter at vælge imellem. Både fisk, and, unghane, lam og svinekotelet. Faktisk kunne man også bestille hummer til sin bøf, hvilket jeg helt klart må prøve næste gang.

Vi valgte to forskellige sides og sovs, så vi kunne dele lidt og smage mest muligt. Fritter (selvfølgelig), kartoffel puré, rødvinssauce og den vildeste béarnaise.

Selvom vi var mætte overgav vi os til dessertkortet. Casper fik en “Julesundae” som er en nyfortolkning af risalamanden. Jeg kan ikke se en brownie uden at bestille den, så den gik jeg med og den skuffede bestemt ikke.

Hvis I er blevet nysgerrige kan I finde hele aften menuen på Madklubbens hjemmeside. Den bliver hvert fald straks tilføjet til min spiseguide, da jeg synes at det er et af de aller bedste steder jeg har spist i Aarhus. Båd ift. mad, lokaler og service.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.