Aarhus: Guide til de bedste kaffebarer - Ditteblog

Aarhus: Guide til de bedste kaffebarer

Jeg bruger rigtig meget af min tid på at arbejde foran computeren, og ofte foregår det nede i byen, da det bare er lidt mere hyggeligt at sidde sammen med andre og måske få lidt lækkert at spise og drikke imens. Derfor har jeg samlet et indlæg med mine favorit kaffebarer, som selvfølgelig vil blive opdateret løbende.

La Cabra – Ved Banegården

Det ultimative Aarhus hangout sted må være La Cabra. Der ligger både en i Graven og en ved Banegården. Sidstnævnte er tættest på mig og er derfor det sted jeg kommer mest. Her får man virkelig god kaffe og så har de Arla Unika oste, så man kommer næsten ikke uden om en klap sammen med Gammelknas eller deres lækre avocado mad.

Lokalerne ved Banegården deles med Reform, som har deres køkken showroom i sammenhæng med caféen.

Jumbo – Mindet 4

Aarhus’ nye hyggelige café på Havnen tæt på Dokk1. Så fin og gennemført indretning, god kaffe og lækre surdejsboller og croissanter. På sigt kommer der vidst også til at være nogle forskellige surdejs kurser med Birks Køkken dernede.

The Lazy Wombat – Ceresbyen

Denne café er kommet på listen efter en af jeres anbefalinger til den første udgave af indlægget. Caféen er placeret i en af de nye bygninger i Ceresbyen, så det er ikke den hyggeligste café på min liste, men deres kaffe er virkelig god og det samme er deres mad. Kan især anbefale at prøve deres grillede toast med kylling, ost og avocado.

img_0304

Plantecaféen – Godsbanen

Når jeg er forbi Godsbanen er jeg altid inde for at få en kaffe i det fine plante univers på Plantecaféen. Alle planter er til salg så man kan nemt blive fristet.

img_0972

Lynfabrikken – Vestergade

Her kommer jeg udelukkende for at arbejde, da stedet indbyder til at man sidder med sin computer. Der sidder mange og arbejder alene men det bliver også brugt flittigt af studiegrupper. Lokalerne er gamle rå fabriksbygninger og jeg bliver altid så inspireret af at sidde der.

img_0971

Langhoff & Juul – Guldsmedgade

En af mine yndlings caféer i Aarhus både når det kommer til brunch, frokost eller bare en kop kaffe. Jeg elsker indretningen og om sommeren er det muligt at sidde i deres gårdhave hvilket klart er et plus.

Go’ Kaffe – Ingerslevs Boulevard

Selvfølgelig skal Go’ kaffe også med, da de nærmest er min nabo. Det er hvert fald den kaffebar der ligger nærmest vores lejlighed og vi er derfor ofte forbi for at få en morgenkaffe, sammen med en bolle med ost og rigeligt smør eller en af deres croissants. Der er meget få pladser indenfor, men overdækket og hyggeligt med tæpper udenfor.

Læs også: Aarhus Brunch Guide

 

4 Comments
    1. Nej det har jeg ikke, men tak for tip, det vil jeg da lige tjekke ud 🙂
      Great Coffee kunne også sagtens komme på listen, der har jeg været et par gange. Det er faktisk samme ejer som Go’ Kaffe 🙂

  1. Av, jeg kan godt se, at jeg bliver nødt til at komme forbi Aarhus næste gang, jeg er på besøg i Danmark. Der er jo kommet så mange hyggelige kaffesteder frem (:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.