WEENSU – En ny ansvarlig og bæredygtig markedsplads (+ en giveaway) – Ditteblog

WEENSU – En ny ansvarlig og bæredygtig markedsplads (+ en giveaway)

For et par måneder siden var Casper og jeg i Ry for at besøge min fætter, hans kone og tre skønne unger. Han fortalte at han netop havde startet en online markedsplads sammen med to andre, som udsprang fra en fysisk butik i Ry. En virkelig skøn livsstilsbutik, med fokus på bæredygtighed og økologi; Weensu.

Jeg synes det er så inspirerende når folk springer ud i at være selvstændige og generelt kaster sig ud i nye projekter, så jeg vil selvfølgelig gerne støtte op omkring shoppen, som jeg desuden synes er virkelig relevant og spændende.

Selve markedspladsen eller webshoppen kan sammenlignes lidt med Amazon, hvor alle kan oprette en “shop-in-shop” og sælge deres produkter uden at skulle have besværet med alt det tekniske bag. Tro mig, jeg sidder midt i det med at opbygge en webshop sammen med Michelle, og det er ikke nemt.

Der hvor Weensu skiller sig ud (fra f.eks. Amazon) er at der udelukkende sælges bæredygtige produkter. Det er ikke nødvendigvis produkter der er certificerede inden for bæredygtighed, da der netop skal være plads til de små iværksættere, med fokus på håndlavede, unika produkter. Dem som ikke har ressourcerne eller lysten til at starte en hel webshop op fra bunden, men som stadig gerne vil have deres produkter online.

Alle forhandlere er screenet, så kunderne kan stole på at de handler bæredygtigt på siden.

Da vi var til barnedåb i Ry for noget tid siden, nåede vi også forbi den fysiske butik. Her kan sælgerne nemlig også udstille og sælge deres produkter. Jeg tog lidt billeder for at I kan få en fornemmelse af, hvor mange fine sager der er at finde på shoppen. Der er et bredt sortiment inden for livsstil; brugskunst, interiør, tøj, børnetøj, skønhed, mad og kunst. Der kommer hele tiden nye shops med nye produkter og alt sammen er produceret med omtanke for mennesker og miljøet.

Konkurrence:

Lige nu er der mulighed for at vinde en pakkekalender (værdi 1.995,-) til ham eller hende med økologiske lækkerier, hudpleje og bæredygtigt producerede ting til hjemmet fra Weensu.dk.

For at deltage skal du følge linket her og besvare et enkelt spørgsmål om, hvad Weensu er.

Jeg forelskede mig selvfølgelig i det smukke håndlavede keramik.

De lækreste træ tapas brætter og salt & peber kværne.

Det er virkelig blevet udskældt at servere drikkevarer med plastiksugerør på caféer, men der findes heldigvis nogle rigtig fine alternativer. Sugerør i stål eller bambus.

De fineste træbørster, som udover at være bedre for mijøet også er meget pænere at have stående i køkkenet.

Økologiske dyner og puder til de små.

De sødeste små cardigans i økologisk bomuld.

Baby service i bambus.

Miljøvenligt folie, bagepapir, poser osv.

Jeg håber at I har lyst til at kigge forbi webshoppen næste gang I er på udkig efter nogle bæredygtige alternativer. Det kan også være I selv har et produkt I ønsker at sælge, så kan I hurtigt og nemt oprette en webshop på siden.

WEENSU står forresten for “We enable sustainability” ♥

 

3 Comments
    1. Den var ikke i butikken da jeg var der desværre, så har ikke set den. Men den ser virkelig flot ud. Faldt også over den på deres Instagram den anden dag og tænkte den var virkelig fin ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.