Interiør: Ox Denmarq bar bord i messing og marmor - Ditteblog

Interiør: Ox Denmarq bar bord i messing og marmor

Jeg får ofte spørgsmål til vores bar bord fra Ox Demarq når det sniger sig med på mine billeder og jeg forstår det godt, for det er virkelig et smukt og iøjnefaldende møbel. Det er efterhånden 4 år siden jeg købte det, hvilket bare bekræfter mig i, at investeringer i lidt dyrere møbler sagtens kan betale sig, da det er noget man har gavn af i mange år frem.

Lige nu bruger vi det ikke som bar bord, men mere som et sidebord til sofaen. Jeg glæder mig selvfølgelig til at det kan komme endnu bedre til sin rette i det nye hus.

Man kan selv vælge hvor marmor pladen og messing bakken skal være og jeg skifter ofte imellem hvilken af dem der skal være øverst.

Bordet fås i virkelig mange kombinationer, så man kan sammensætte det lige som man ønsker. Messing delen er en smule sart og skal pudses med jævne mellemrum, men jeg synes ikke det gør noget, at det får lidt patina med tiden, så jeg er ikke så flittig til pudse delen.

Jeg har fundet bordet på Rosborg Møblers hjemmeside, hvor man netop kan lege med de forskellige kombinations muligheder, men de forhandles flere steder.

Læs også: Interiør: Vores sofabord fra Ox Denmarq i messing og marmor

 

14 Comments
 1. Absolut alt for LÆKKERT bord! Super stilet og elegant. Hvor har du købt det henne – og er det noget man på SU har råd til at anskaffe sig? 😉

  1. Jeg har købt det gennem OxDenmarq, men Munkshop forhandler bl.a. mærket samt Illums Bolighus 🙂
   Hehe jeg vil ikke ligefrem kalde prisen SU venlig, men måske hvis man er rigtig god til at spare op? 😉

 2. Så flot så flot så flot! Ej det er jo helt vildt hvor lækkert det er! Leder også med lys og lygte efter et barbord, men har bare ikke fundet det helt rigtige endnu :-/ Elsker karafflen – bliver vist farligt når jeg skal i Den Gamle By her sidst i april 😛

  1. Jeg har også været på udkig længe. Har kigget meget på rulleborde og jeg ved at Brugtvareterminalen i Viby af og til har dem hvis du også er til sådan nogen – dog er de noget pebrede.
   Dejligt du er vild med det 🙂 <3 Og karaflen kostede ingenting i den gamle by – tror ikke de er klar over hvor moderne de er endnu 😉 haha

 3. Hej
  Super lækkert bord.
  Jeg vil rigtig gerne vide hvad du har givet for dit idet jeg tænker samme sammensætning?
  Med venlig hilsen
  Michelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.