Kvalitets Takeaway – WOLT er kommet til Aarhus – Ditteblog

Kvalitets Takeaway – WOLT er kommet til Aarhus

Reklame for Wolt

Hej blåggen! (Det er vidst på sin plads med et “hej” efter 2 ugers skrivepause). Så er vi hjemme fra ferie igen og jeg har glædet mig til at være tilbage herinde. Der kommer selvfølgelig en Bali guide inden længe, med tips til alle de skønne steder vi har været.

I dag er gået med at få pakket ud, vasket tøj, handlet ind og alt det andet praktiske der skal gøres når man ikke har været hjemme så længe. Til frokost besluttede vi os derfor for at bestille noget mad udefra, så vi kunne få et lille hyggeligt afbræk fra “hverdagen” som i den grad er kommet tilbage.

Imens vi har været på Bali er Wolt simpelthen kommet til Aarhus. Måske kender I allerede konceptet og app’en fra bloggerne i Kbh? Jeg har hvert fald været misundelig på deres lækre udvalg af takeaway steder. Men nu kan vi i Aarhus også få muligheden for at bestille kvalitets takeaway.

Wolt har nemlig fokus på kvalitet og i deres app finder I derfor steder som Juliette, Karma Sushi, NORD Gourmet, Vaca, Kødstaden og Oles Gård. Der er virkelig det lækreste udvalg.

Vi bestile frokost fra Faour, som er et arabisk sted som jeg længe har tænkt på at besøge. Vi valgte deres “Gellerup Mezze”, som består af en masse små retter, bl.a. humus, falafler, baba ganoush, chilikartofler og tyrkiske pizzaer.

30 minutter efter bestilling kom der en cyklende Wolt mand med maden og indtil da kunne jeg følge hele processen i app’en.

Hvis I har fået lyst til at prøve Wolt app’en, kan I bruge koden “DITTEBLOG” og få 50,- som I kan bruge på jeres første bestilling. Der er levering i Aarhus, Kbh, Gentofte og Odense.

Nu vil jeg catche op på “Gift ved første blik” og “Landmand søger kærlighed” inden arbejdet kalder igen i morgen ♥

Læs også: Aarhus: De bedste takeaway steder

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.