Interiør: Runde spejle til stuen, entréen eller badeværelset - Ditteblog

Interiør: Runde spejle til stuen, entréen eller badeværelset

Jeg er så vild med store runde spejle at jeg har lyst til at indrette med dem i alle rum. Vores runde spejl fra entréen flytter hvert fald en del rundt og vi har også besluttet os for runde spejle i vores nye badeværelser, når vi engang overtager huset.

Jeg synes det ser ret fint ud at stille spejlet på en reol eller skænk, så man behøver ikke engang i gang med at bore huller i væggen.

Jeg har fundet en del runde spejle i forskellige størrelser og farver til jer (reklamelink). Jeg tænker hvert fald at vi skal have et stort på badeværelset og et lille på toilettet. SÅ kan vi måske bruge vores nuværende i stuen.

Læs også: Entré Makeover: Møbler til den lille entré

5 Comments
  1. Jeg har altid godt kunne lide runde spejle, og det ser jo mega godt ud i den store størrelse som f.eks på dit sidste billede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.