HUSKØB: Badeværelses detaljer til vores nye hus

Reklame for Geberit.

Et af de rum som jeg glæder mig aller mest til at indrette i vores nye hus er badeværelset. Det er måske lidt skørt eftersom det er et virkelig lille rum, men vi har bare fået valgt nogle løsninger, som gør at jeg glæder mig helt ekstremt meget til at se resultatet. Vi kommer til at køre et lyserødt og grønt tema, med de smukkeste sildebens fliser på gulv og i brusenichen. Jeg tænker at de alene kommer til at gøre rummet virkelig smukt.

Derudover har vi bestilt nogle smukke armaturer til hele huset. Dog har vi været rigtig meget i tvivl, om de skulle være i messing eller sorte, men vi er faktisk endt med at vælge de sorte. Jeg er nemlig bange for at jeg bliver træt af messing looket nu hvor det har været fremme så længe, men samtidig er jeg også bange for at fortryde valget, for messing er jo bare smukt.

Overvejer faktisk lidt om vi skal ændre armaturerne på badeværelserne til messing, men holde det i køkkenet sort. Er det underligt at blande fra rum til rum?

Har I mon fået set min video fra da jeg var ude i Geberit showroomet for at se på toiletter til huset? I showroomet blev jeg nemlig også inspireret til at finde nogle fine badeværelses detaljer, selvom det stadig er noget tid til vi flytter ind. Det er hvert fald et godt sted at blive inspireret, da tingene allerede er indrettet i små udstillings badeværelser.

Farvet glas, planter og fine dufte giver så meget til et rum og er helt sikkert noget af det jeg vil prioritere i vores lille badeværelse.

Jeg fik kigget på en masse forskellige toiletter og dem jeg fremhævede i videoen var især de smarte Rimfree toiletter uden skyllekant, som gør det meget mere hygiejnisk og nemt at rengøre. Til de af jer der ikke har set videoen, kan jeg lige nævne noget af det vi snakkede om derude, nemlig at man faktisk hver 14. dag bør gøre rent oppe under skyllekanten på ens toilet, da det er samlingssted for masser af bakterier og snavs. Noget jeg hvert fald ikke har været opmærksom på. Så selvom man kan tænke at toiletter måske ikke er det sjoveste at være ude at shoppe, så var det faktisk ret inspirerende at se de mange muligheder og løsninger og vi vil klart have toilettet uden skyllekant med i vores overvejelser, da det vil gøre rengøringen en hel del nemmere.

Vi flytter jo desværre først til februar da vores overtagelse er blevet udskudt, men jeg har allerede nu købt lidt forskellige småting til huset. Blandt andet de sjove keramik krus fra Mette Marie Bang og et par HAY håndklæder i mine yndlingsfarver.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.