Beauty Favoritter: Miild Makeup til uren hud

Reklame (Produkterne er modtaget i gave).

Jeg plejer jo at dele mine beauty favoritter en gang om måneden, men efter jeg er begyndt at arbejde intensivt med min hud, er det ret få produkter jeg bruger og de bliver meget sjældent skiftet ud. Jeg elsker ellers at afprøve nye produkter, men jeg tænker det er bedst for min i forvejen ret stressede hud, at holde udskiftningerne til et minimum.

For nyligt skiftede jeg alt min makeup ud med produkter fra Miild, som endnu et forsøg på, at komme mine urenheder til livs. Jeg var blevet præsenteret for mærket for et års tid siden til et event her i Aarhus, hvor jeg blev virkelig nysgerrig efter at prøve det. Miild er nemlig produkter der er udviklet på rene og plejende ingredienser og er faktisk det eneste makeup brand i verden der har alle tre anerkendte certificeringer; AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. Det handler både om selve produktet og om emballagen, som er lavet af 70% genbrugspap.

Jeg har hørt om virkelig mange der har haft en god effekt på urenheder ved at bruge produkterne og Tanja og Tine der har startet det, har selv haft en postitiv effekt på deres allergi og eksem.

Jeg er kommet godt i gang med at bruge produkterne og der er endnu ikke nogen af dem jeg har haft lyst til at skifte ud med mine gamle favorit produkter. Udover at de dækker mine behov, så er jeg også bare vild med følelsen af, at påføre et rent og plejende produkt på min hud, som ikke er allergifremkaldende. Produkterne føles meget lette på huden og man kan nemt bare bruge en lille smule, uden at ende med et alt for makeup’et look. Hvis jeg ikke skal noget særligt men alligevel gerne vil have dækket mine urenheder, er det rart bare at kunne få en lille smule på.

Jeg vil lige kort fremhæve de produkter jeg bruger:

Concealer duo: Jeg har stort set altid concealer på, grundet min problemhud. Først påfører jeg den ferskenfarvede under øjnene da den er god til at dække mørke områder. Bagefter blender jeg den sammen med den gullige for at korrigere farven. Efter området under øjnene blander jeg begge farver for at dække urenheder og røde områder.

Mineral powder: Mineral pudderen har jeg virkelig set frem til at bruge, da jeg ikke ønsker at bruge foundation i hverdagen. Med den kan jeg nemlig alligevel dække mine urenheder, uden at føle at jeg ligger et lag på huden og lukker helt til. Man kan nemt justere dækkeevnen alt efter hvordan man påfører den.

Jeg bruger denne børste til mineralpudderen, da den kan knuse de små mineraler og give en høj dækkeevne ved at påføre pudderne i cirkelbevægelser.

Øjenbrynskit: Jeg får ret sjældent farvet mine bryn, så jeg har brug for lidt farve i hverdagen. Jeg blander de to brune farver hvilket giver et naturligt look til brynene. Kittet kan desuden også bruges som øjenskygge.

Den smukkeste highlighter udviklet af mineraler. Den har de fineste små glimmerkorn, som nemt blender ind i huden. Jeg er også ret lun på deres Bronzing pudder.

Jeg var forbi Balsalen her i Aarhus for at finde de helt rigtige farver til min hud, men ellers tilbyder de faktisk også, at man kan sende et billede hvor man kan se ens ansigt, hals og decolté til tanjaogtine@miild.dk hvorefter de vil vejlede en. Miild er nemlig udviklet af to virkelig seje makeupartister, som har helt styr på deres håndværk. Det er virkelig inspirerende at følge med i deres univers, og jeg bruger især deres Instagram profil @miildmakeup til at finde inspiration til at lægge makeup. Deres “highlights” på profilen er fyldt med gode tips.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.