8 retters Tasting Menu hos Gorm's Pizza - Ditteblog

8 retters Tasting Menu hos Gorm’s Pizza

I mandags var Casper og jeg inviteret forbi Gorm’s i Jægergaardsgade, for at smage på deres Tasting menu. Et koncept der kun løber i en bestemt periode, så læs lige med hvis I vil nå det. Jeg havde slet ikke tænkt på hvor hurtigt det bliver mørkt om aftenen og havde lykkelig glemt hvor tidligt man skal ud af døren, hvis man vil nå at fange nogle gode billeder. Håber alligevel I kan få en fornemmelse af hvor lækkert det var.

Tasting menuen består af 8 retter fordelt over 5 serveringer og den skal forudbestilles og bestilles af hele selskabet/bordet. Dertil kan man købe en vinmenu med bobler, hvidvin og rødvin. Menuen er kun at finde indtil d. 20. september (men indtil d. 27. september i Aarhus).

Pølse med lidt ost: Mortadella, ventricina og parmaskinke serveret med udvalgt garniture, peberpecorini samt brød og pesto. 

Pizze (2 kvarte): Mine to favoritter i én.

Denny Special; Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie.
Sweet Truffle med lammesalami; Toma Piemontese ost, søde kartofler, chili-fraiche, salvie, trøffeltapenade og lammesalami.

Antipasti: Carpaccio med fennikelsalat. Dryp af fennikelpuré, frisé og fennikel vendt med citronvinaigrette og pyntet med olivenchips.

Arancini på hummerbisque serveret med citron- og vaniljeolie.

Pizze (2 kvarte): Perfekt anledning til at få smagt nogle flere forskellige slags, da jeg er slem til altid at vælge kartoffelversionerne.
Gorm’s Hottie; Tomat, mozzarella, ricotta, grøn peber, braiseret okse rørt med chili, hvidløg og persille. Toppes med agurkerelish, chilitapenade og frisk basilikum.
Ciao Bello; Tomat, mozzarella, persille, portobello svampe, mascarpone og pancetta

Dessert: Mælkegelato med olivenknas i et shot espresso fra Nespresso.

Hele herligheden koster kun 225,- og jeg synes virkelig man får meget mad for pengene, samtidig med at man kommer vidt omkring i menukortet.

Husk at bestille på forhånd – det kan gøres lige her.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.