Nye stole fra Søstrene Grenes nye Interiør kollektion - Ditteblog

Nye stole fra Søstrene Grenes nye Interiør kollektion

Indeholder reklame (produkt modtaget i gave)

For et par uger siden nævnte jeg at der snart måtte komme en ny interiør kollektion fra Søstrene Grene, da de plejer at komme hhv. i foråret og efteråret. I dag er kollektionen endelig blevet offentliggjort og I kan se alle de fine produkter og billeder i deres E-katalog. Der er især nogle køkkenting som jeg skal have fingrene i til vores nye køkken.

Jeg har været så heldig allerede at modtage to stole fra kollektionen, som også især er tiltænkt det nye hus. Lige nu har vi rigeligt med stole, men når vi flytter skal vi have et større spisebord og dermed får vi også brug for flere siddepladser.

Stolene er inspireret af de klassiske skolestole som engang kunne findes i alle klasseværelser. De passer simpelthen så fint til vores nuværende træstole, og jeg elsker jo at mixe forskellige stole omkring bordet.

Kollektionen kan findes i butikkerne fra torsdag d. 6. september, med undtagelse af stole, væglamper, sidehynder og bordbukke som kommer torsdag d. 20. september.

Ses vi i køen? ♥

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.