Hverdags Glimt #56 – Ditteblog

Hverdags Glimt #56

God mandag aften. Et lidt sent hverdags glimt indlæg i dag, da jeg ikke nåede at gøre det klar i morges inden jeg skulle ud af døren. Jeg har nemlig været på optagelse hele dagen i dag og skal det samme i morgen. Rimelig meget uden for min komfort zone med film hold og det hele, men det tænker jeg at jeg fortæller lidt mere om når resultatet kommer ud inden længe.

Først til hverdags glimt. Et format som jeg går og overvejer at lave lidt om på, da jeg synes at 1 x ugentlig måske er lige i overkanten. Overvejer noget a’la “En uge i august” fx, så det ikke bare handler om de små glimt (som I alligevel ofte ser på Insta), men mere et indblik i hvad jeg går og laver måned for måned. Så lidt det samme, men knap så ofte. Lad mig vide hvad I tænker ♥

Ovenfor er det morgenmad på Go´Kaffe, som jeg lokkede Casper til at give inden jeg skulle møde på arbejde en morgen.

Der har været minimalt med blog tid i sidste uge, hvor jeg arbejdede en del. Fra denne uge går jeg tilbage til mine oprindelige antal timer, hvilket jeg ser frem til.

Jeg har været i gang med at flytte lidt rundt herhjemme. Skrivebordet og vores iMac er flyttet ind i soveværelset, så jeg igen kunne få den billedvæg fra gulv til loft, som jeg var så glad for engang. Derfor måtte jeg i gang med at måle op igen. I kan finde min guide til billedvægge her.

I den forbindelse må jeg altså også lige komme med et lille praktisk tip – kender I stålsøm? De er geniale til hårde murstensvægge, så man ikke skal til at bore huller og bøvle med rawplugs. Da jeg købte dem i Silvan så jeg at man også kan få nogen beregnet til beton vægge. Måske er det almen viden, men det var altså nyt for mig.

Jeg ved ikke om man må sige det her, men jeg synes faktisk at det har været rart at temperaturen er faldet lidt. Altså sommeren har jo været skøn og sikkert ekstra dejlig hvis man har haft ferie eller tid til at nyde varmen, men det har ikke ligefrem været tilfældet herhjemme. Så i sidste uge nød jeg at jeg kunne smutte i mine nye hvide jeans fra H&M uden at omkomme af varme.

Min store last – bland selv slik ♥

Michelle og jeg fik fornemt besøg fra KBH – Nicoline ♥

Vi tog alle tre på Memphis Roadhouse og spiste aaaalt for meget mad. Hold nu op hvor var det lækkert. Burde lige lave et seperat indlæg eller som minimum tilføje dem i min spiseguide.

Vi var ved at sprække efter forret og hovedret, men måtte lige dele den her alt for lækre dessert-

Den der billedvæg gjorde pludselig at jeg trængte til en ny farve i stuen, så efter at jeg havde fået alle plakater på plads, måtte de ned igen.

Jeg har tidligere på året malet med denne smukke farve på mit arbejde og så var jeg så heldig at jeg måtte tage resten af malingen med hjem, så nu har vi “Deco pink” fra Jotun Lady på vores væg i stuen. Viser snart lidt mere derfra.

Svigermor besøg og kage i gårdhaven.

I weekenden havde jeg inviteret veninder på morgenmad, hvor temaet var kaffe. Jeg deler opskrifterne en af de nærmeste dage i et seperat indlæg.

Luna var også med og fandt en god udkigspost i vindueskarmen.

De hvide jeans igen – det er disse.

Nu vil jeg lukke computeren ned og måske lige se et enkelt afsnit Westworld inden jeg smutter tidligt i seng. Jeg har nået af planlægge et enkelt indlæg til i morgen også, så det blir med god samvittighed i aften 😉

 

2 Comments
  1. Du må endelig ikke var om på ugens glimt! Jeg synes det er så meget finere her på bloggen end instagram og nyder at de kommer så tit.

    1. Ååh nu havde jeg ellers lige besluttet mig 😉 Må lige prøve mig lidt frem, men dejligt at høre du synes om det som det er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.