Tilbageblik juli 2017

Hver måned tager jeg et tilbageblik et år tilbage i tiden, og kigger på hvilke blogindlæg der kunne være interessante at hive frem igen ♥

Juli sidste år var faktisk en ret produktiv måned, og jeg synes at mange af indlæggene stadig er meget aktuelle. Det er lidt den vej jeg prøver at gå, at blogge mindre men lave indlæg der kan hives frem igen og igen. Så skal jeg bare lige arbejde lidt med den dårlige samvittighed når der ikke kommer indlæg herinde hver eneste dag længere.

I juli sidste år bestilte jeg fine (lyserøde) visitkort og tippede om hvordan man nemt kunne lave sine egne.

Jeg spiste tapas og sushi hos Tapashi, som er en af mine favorit restauranter her i Aarhus. Deres cocktails kan virkelig også anbefales.

Land café serverede en virkelig god brunch, og jeg tror snart jeg skal forbi igen, nu hvor der er vejr til at sidde i deres hyggelige gårdhave.

I Sønderjylland spiste Casper og jeg brunch hos Fru Geest, hvilket jeg virkelig kan anbefale hvis man kommer forbi Aabenraa.

Jeg delte billeder fra vores sommerferie i Sønderjylland. Vi havde kun en enkelt uges sommerferie sidste år, så det er virkelig tiltrængt med lidt mere denne sommer.

Jeg delte mine Monstera tips.

Drak vin og spiste virkelig lækre trøffel chips på Din Vinbar i Jægergaardsgade.

Jeg spiste burger på Café Rømer ved Åen, hvor jeg ellers normalt ikke kommer så ofte, men det overraskede virkelig positivt.

I vores ferie spiste vi frokost på en virkelig hyggelig café i Sønderborg, nemlig Lazy Dog. Indlægget endte med at blive et af mine mest læste indlæg på bloggen nogensinde, så der må være nogle sønderjyder der læser med 😉

Jeg hjalp min veninde med at lave en makeover af hendes soveværelse og hun er heldigvis stadig virkelig glad for resultatet. Der er både før og efter billeder i indlægget.

Jeg delte også mine tips til Pilea planten.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.