Tilbageblik: August 2017 – Ditteblog

Tilbageblik: August 2017

Hver måned tager jeg et tilbageblik et år tilbage i tiden, og kigger på hvilke blogindlæg der kunne være interessante at hive frem igen ♥

Jeg var i køkkenet med min tidligere kollega, hvilket der kom en ret lækker opskrift ud af. Det tror jeg snart at jeg skal prøve at lave igen.

Min veninde strikkede mig den fineste “Ganni” strik og da jeg delte indlægget med opskriften endte det med at blive et af de mest læste indlæg på bloggen.

Jeg viste billeder fra vores stue i forbindelse med Søstrene Grenes interiør kollektion. Det må næsten betyde at der snart kommer en ny kollektion fra dem.

Jeg tippede om lækker “byg selv” morgenmad fra Café Fika.

Jeg stiftede bekendtskab med Kelimkiosken, som sælger de smukkeste puder og tæpper.

Jeg var forbi AS Hairstudio for at få frisket mit hår op og jeg har været forbi flere gange siden og virkelig været glad for resultatet hver gang. Kan i den grad anbefale dem hvis I mangler en god Aarhus frisør.

Jeg tippede om disse fine metal æsker fra Etsy, som jeg bruger til vores vitaminpiller.

Åh brunch på Mefisto – må snart derned igen.

Jeg anbefalede app’en “7 minutes workout” og var virkelig kommet godt igang med at bruge den. Tror snart jeg skal prøve igen, men der har desværre været mange af øvelserne som jeg ikke har kunnet lave efter jeg brækkede mit håndled. Det skete i december og jeg bøvler stadig rigtig meget med det.

Det var også i august at jeg var til min første Grim fest – Danmarks Grimmeste Festival.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.