Hverdags Glimt #55 – Ditteblog

Hverdags Glimt #55

Der har været lidt ferie stille herinde de seneste to uger, selvom jeg ikke ligefrem har holdt ferie. Jeg har arbejdet en del og så har jeg bare nydt det lækre vejr når jeg har haft fri. På den måde føles det næsten som ferie.

Samtidig tænker jeg heller ikke at der bliver læst så mange blogs for tiden. Jeg holder hvert fald selv lidt pause fra Bloglovin og bruger mine aftener udendørs i stedet. Okay jeg ser også serier, vi er nemlig startet på The Handmaid’s tale hvilket jo bare er den bedste serie jeg længe har set. Er desværre snart igennem de to sæsoner der ligger på HBO. Har I set den?

Nu til et par hverdags glimt:

Vi har været på landet for at spise lækker mad på Brandbygegaard, hvor Restaurant Hærværk og Restaurant Domestic har åbnet en fælles sommer restaurant. Alt er lavet af lokale og økologiske råvarer, serveret i en gammel lade eller udendørs. Virkelig hyggeligt og rustikt. I kan finde mere om stedet på deres Facebook side her.

Vi har nydt den sidste måned med bil og den sidste dag inden den skulle afleveres, ville vi prøve en strand lidt længere væk end dem vi normalt bare cykler til. I var virkelig mange der anbefalede Saksild Strand, så der kørte vi ud og den var virkelig skøn. Vi havde medbragt frokost salater fra Mr. Mums.

Arbejds dates med Michelle på La Cabra, eller bare en undskyldning for at få verdens bedste brød med ost?

Grill aften i Kolding hos min veninde, hendes kæreste og deres lille Vera ♥

Der er virkelig røget noget væske ned imens der har været så varmt og jeg har været på job i en meget varm butik. Min chef var så sød at hun havde købt en masse læskende ting til mig nu hvor jeg skulle stå der 4 dage i streg i hedebølgen. Drikkevarer, sodavandsis og isterninger til iskaffe gjorde det noget mere udholdeligt.

I spørger ofte til mine kurve med hank, som jeg har planter i derhjemme. Mine er købt i Søstrene Grene for længe siden, men nu har vi lige fået dem i Nova Møbler. Jeg bruger dem også på badeværelset til opbevaring af toiletpapir osv.

Det her var det eneste jeg kunne tænke på imens jeg var ved at koge over af varme på arbejdet, så da jeg kom hjem løb Casper og jeg en tur ned til vandet og sprang i.

Vi har simpelthen fået så meget lækker mad på det seneste, efter at vi er skiftet til Verdenskassen fra Årstiderne. Det er sådan nogle retter som man måske ikke lige selv ville finde på at lave, men som er virkelig lækre og smagfulde og som ikke tager lang tid at lave.

Min veninde Anne inviterede os med på en sejltur i hendes kærestes båd, hvilket var den skønneste måde at komme lidt ud af byens varme på og samtidig nyde solen og den lune aften.

Vi havde medbragt sushi fra Letz Sushi og jeg havde muligvis bestilt lidt for meget. Det er altså svært at styre sig når man gerne vil smage lidt af det hele. Favoritterne var som altid signatur rullerne, de er SÅ lækre.

Igår havde Casper og jeg en hel dag uden planer, hvilket jeg havde glædet mig så meget til. Vi nød at temperaturen var skruet en smule ned, kiggede lidt på udsalg i de butikker der havde søndags åbent og spiste en “second breakfast” på Emmerys.

I dag har jeg lidt arbejde ved computeren og en billedvæg der skal laves inden en ny uge i butikken starter. Jeg skal snart lidt ned i tid igen hvilket jeg glæder mig til, da jeg kan mærke at det går ud over bloggen at jeg fik lidt ekstra timer på skemaet for et par uger siden. Vil jo helst bruge min tid herinde ♥

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.