Hverdags glimt #53

Så blev det tid til hverdags glimt fra den seneste uge, hvor vi var hjemvendt fra ferien i det vestjyske. En uges ferie er slet ikke nok kan jeg hilse at sige. Det var på mange måder “lige på og hårdt” tilbage til hverdagen, men alligevel forsøgte vi at strække feriefølelsen lidt, med sommermad på altanen, lidt selvforkælelse i form af take-out, aften aftaler og is spiseri i solen.

Den første aften vi var hjemme, hentede vi salater fra Café Glad. Trængte simpelthen til noget lidt sundere efter grill i en uge.

Vi passede min venindes Luna i et par timer, hvilket altid er så hyggeligt. Vi hyggede i gården, var på tur til Hørning for at se hvor vi skal bo og gik nogle lange ture. Hun har faktisk 1 års fødselsdag i dag ♥

Da vi havde været i Hørning, kørte vi lidt rundt i området for at finde et hyggeligt spot, hvor vi kunne spise vores medbragte sushi. Det er picnic menuen fra Letz Sushi, som jeg har bestilt et par gange nu. Virkelig god.

Om aftenen, da Luna var blevet hentet igen, cyklede vi ned til havnen for at se Danmarks kampen på storskærm. Vi nåede kun lige ind før pladsen blev lukket, fordi der var for mange mennesker. Vagten sagde 15.000.

Jeg elsker hvordan landskampe kan samle os og gøre at vi allesammen hepper på noget fælles. Desværre fik vi jo ikke det resultat vi havde håbet, men solnedgangen var trods alt virkelig smuk.

Mandag (og det er her vi snakker “lige på og hårdt” tilbage til hverdagen) havde vi hele tre møder i forbindelse med vores boligkøb. Det første var kl. 9 i Silkeborg med byggefirmaet, derefter i banken for at snakke om lån og til sidst et køkkenmøde i HTH.

Vi troede vi havde valgt vores køkken, men efter at vi har fået tegningerne er vi ikke så sikre alligevel. Tror vi skal derud igen. Hvis nogen af jer har et HTH køkken, så send mig meget gerne billeder til inspiration – vi er både kommet i tvivl med farven/lågerne og om de skal være grebsfri eller med greb. Alle inputs er meget velkomne.

Havde mit nye sæt på fra H&M, som jeg havde klikket hjem fra “Nyheder” og få dage efter, opdagede var til halv pris.

Efter HTH nåede vi også en tur i Billig Blomst. Alt på altanen var dødt efter at vi ikke havde været hjemme i en uge, så jeg måtte lige starte forfra. I kan se resultatet her.

Ovenpå en lang dag, var det virkelig rart at Årstiderne havde “sørget for indkøb”, så vi kunne lave en lækker aftensmad. Ellers var vi nok røget i Just Eat fælden.

Morgenmøder med Michelle på La Cabra, for at få verdens bedste brød med ost.

Onsdag aften var vi nogle piger der var inviteret til Hinnerup til grill hygge. De her lune sommeraftener er simpelthen guld værd.

Monja, Maria og Michelle var også med ♥

Vi fik de her marinerede jordbær til dessert, som jeg tænkte at jeg lige ville dele med jer. Så lækker (og nem tror jeg) en sommer opskrift.

Lidt flere voksen beslutninger – oprettelse af testamente. Det kommer jeg nærmere ind på i morgen.

Vi har fået de smukkeste kunsttryk i butikken i Nova Møbler og jeg drømmer lidt om at have et par stykker hængende i det nye hus.

Søndag spiste vi brunch i Risskov, men det har I måske allerede læst i indlægget her.

Jeg havde min gule sommerkjole på fra H&M. Den er ny men vidst nok udsolgt online.

Efter en tur på stranden gik vi ned til Paradis og købte en “Lovebox” med 6 favorit is. Lidt smeltet da vi kom hjem med den, men virkelig lækker.

Ugen sluttede med en rigtig sommer menu på altanen, nemlig Moules Frites og efterfølgende en aften gåtur til vandet ♥

 

3 Comments
  1. Smuk gul sommerkjole du har på 😍
    Ang køkken. Jeg ved at mange er træt af køkkenlåger uden greb. Du kan spørge Gustav og S. De er allerede afstødt lidt i malingen nogen steder, og især køleskabet hvor der er låge for, er bøvlet at åbne, da det klemmer pga magnet.
    Har også hørt at dem der skal åbnes med et tryk, er lidt trælse, da de åbner sig så snart man læner sig lidt imod dem.
    Personligt kan jeg godt li et koksgrå køkken, når væggene omkring er lyse.

    1. Shorts er til den lille side og skjorte til den store (skal også være oversized). Har 38 i shorts og 36 i skjorte ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.