Guides til sommerferien – Ditteblog

Guides til sommerferien

Jeg tænkte lige at jeg ville samle mine rejseguides i et indlæg, hvis I mangler inspiration til hvor sommerferien skal gå hen (der er sikkert mange afbudsrejser med det her lækre danske vejr) eller hvis I allerede har planlagt en ferie til et af stederne.

Første guide (og bedste ferie) er fra Mallorca. I kan finde info om det mest hyggelige lille (danske) hotel, som ligger for sig selv oppe i bjergene; nemlig Hotel Son Boronat. Casper og jeg snakker stadig om at vi drømmer om at komme tilbage en dag. Det er sådan et tip man egentlig helst ikke vil dele, fordi man bare vil have det for sig selv 😉

Storbyferie i Paris – guide til byen og det fineste lille boutique hotel. Paris er sådan en by jeg bare SKAL besøge igen, da der er så meget at se, at vi slet ikke nåede alt det vi gerne ville.

Alicante – det er en del år siden vi var der, så indlægget trænger lidt til en opdatering ift. billederne (jeg kørte med collager dengang), men det var en virkelig god ferie som kun kan anbefales.

København – hvorfor ikke blive i Danmark nu hvor vejret er så skønt, måske kombineret med en mini-ferie i hovedstaden. Jeg har delt de lækreste madoplevelser i min mini-guide.

Fine Amsterdam hvor vi boede på endnu et virkelig hyggeligt boutique hotel, med badekar på værelset. Vi var kun få dage i byen, men nåede selvfølgelig at spise en masse lækker mad, som jeg har delt i guiden.

Hamborg – kun en smuttur væk fra DK, men så meget at udforske. Vi boede ret centralt i et smukt gammelt vandtårn og spiste os gennem byen de dage vi var afsted.

Stay tuned for en Bali guide – den kommer til oktober 😉

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.