Altan inspiration: Vores altan sommer 2018 – Ditteblog

Altan inspiration: Vores altan sommer 2018

Indlægget indeholder reklame da stolene er modtaget i gave.

Jeg havde faktisk ikke tænkt at jeg ville udgive det her indlæg i aften. Både fordi jeg mangler nogle enkelte småting på altanen før jeg er helt færdig med den, men også fordi jeg simpelthen er så træt at jeg bare burde gå i seng. Det har været en lang mandag, med mange vigtige beslutninger der skulle tages, men det må I høre mere om en anden dag. Nu skal det først handle om altanen, som har fået en lille opgradering, som jeg simpelthen ikke kan vente med at vise jer, træthed eller ej.

Jeg har i lang tid været vild med rattan og kurve møbler, så da jeg så disse rattanstole hos Tchibo, fik jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af vores altan, nu hvor det er vores sidste sommer i lejligheden. Egentlig er stolene ikke beregnet som altan møbler, men da vores altan er overdækket (af en anden altan), tror jeg sagtens de kan holde til at stå ude om sommeren. De er desuden en perfekt kombination af en god afslapnings stol og en stol der kan bruges til at sidde og spise i.

Ingen altan opgradering uden en tur i Billig Blomst, og se lige hvad jeg fandt – et mosaik bord til kun 399,-. Jeg har i lang tid luret på de smukke mosaik borde, og selvom jeg gerne ville have haft det i en fin farve, så kunne jeg altså ikke modstå den pris. Synes faktisk også det sorte gør sig ret godt til de andre ting på vores altan.

Der var mange af dem derude, både i det runde og i en firkantet version.

Fik selvfølgelig også købt et par blomster, både til altankasser og krukker. Lyskæden har tidligere hængt i stuen, men nu giver den så fin stemning på altanen om aftenen. Den er fra Housedoctor.

Er det ikke blevet meget hyggeligt? De bedste er at vi sagtens kan bruge møblerne i vores nye hus også.

 

GemGem

6 Comments
  1. Sikke fint! 🙂 Må jeg spørge dig, hvordan I får elektricitet til jeres lyskæde på altanen? Har I udendørs stik, eller fører I den indendørs?

    1. Vi fører den indendørs desværre. Men vores vindue til soveværelset står altid på klem (der er en tyveri-sikrings lås på), så den går bare derigennem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.