Aarhus: Den ultimative brunch (og udsigt) på Sjette Frederiks Kro - Ditteblog

Aarhus: Den ultimative brunch (og udsigt) på Sjette Frederiks Kro

Hvis I, ligesom jeg, elsker en god brunch, må I altså ikke snyde jer selv for et besøg på Sjette Frederiks Kro i Risskov. Kroen ligger lige ud for Den Permanente, så man kan nemt cykle derud langs vandet, hvorefter der går en lang trappe direkte op til den store gule kro.

Casper og jeg cyklede derud i morges hvor vi havde bestilt bord til kl. 8.45. Kroen er godt besøgt så jeg vil klart anbefale at booke bord inden.

Læs også: Aarhus Brunch Guide

Det aller bedste ved stedet er udsigten. Der er noget helt specielt ved at sidde og spise sin mad, med udsigt ud over vandet. De har den skønneste terrasse, så besøg stedet når vejret er godt.

Maden kan helt sikkert også noget, hvor mange andre caféer og restauranter har svært ved at følge med. Der er for det første virkelig meget at vælge imellem, så jeg fik langt fra smagt på det hele. Der er stor fokus på økologi og hjemmelavede specialiteter, og alt deres lækre bagværk kommer fra “Mor Anna” i Mejlgade.

Buffeten koster 250,- hvis man kommer tidligt (300,- efter kl. 11), men indeholder også både kaffe, the, friskpresset juice, hjemmelavet hyldeblomst og to slags ingefærshots ad libitum.

Efter maden gik vi ned og badede ved Den Permanente, hvilket var så skønt. Virkelig den perfekte start på en søndag hvis I spørger mig.

Stedet findes allerede i min brunch guide, men nu kan den endelig blive opdateret med et par friske billeder. Faktisk var det mit 3. brunch besøg derude.

 

GemGem

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.