Restaurant anbefaling: Madklubben Aarhus - Ditteblog

Restaurant anbefaling: Madklubben Aarhus

Endelig er Madklubben kommet til Aarhus og endelig fik jeg besøgt den smukke restaurant i Toldbodens gamle rustikke lokaler på havnen. Jeg har glædet mig så meget efter at have besøgt flere af Madklubbens restauranter i Kbh.

Casper og jeg tog derned efter arbejde fredag, hvor vi først sad en halv times tid udenfor i solen. Jeg elsker området omkring havnen, men kommer der faktisk alt for sjældent. Klokken blev halv syv og vi havde booket bord, hvilket vidst var meget heldigt. Selvom der er plads til mange mennesker, så er det hurtigt blevet et populært sted, så mange af bordene var allerede fyldte.

Læs også: Aarhus Spiseguide

Vi startede med den lækreste, friske mango cocktail, imens vi kiggede på det spændende menukort. Der var lidt for enhver smag og det var virkelig svært at vælge. Man kunne enten selv sammensætte 2 eller 3 retter, eller vælge deres “Greatest menu”, hvor de har sammensat tre favoritter.

Vi besluttede os for selv at vælge 2 retter, da vi ikke regnede med også at have plads til dessert.

Casper fik et slagterbræt til forret og jeg valgte tataren. Jeg elsker tatar og denne var ingen undtagelse. Så smukt anrettet og virkelig lækkert med Arla unikas “gammelknas”.

Hovedretten var den vildeste helstegte oksecuvette med sprøde fritter, rødvinssovs og salat.

Kødet kom på bordet som et helt stykke, så vi selv kunne skære det ved bordet og det var så lækkert tilberedt.

Må også lige nævne servicen – så søde tjenere der var opmærksomme på os, og tilbød ekstra fritter og sovs (hvilket vi dog slet ikke kunne spise, der var mere end nok mad, men jeg elsker når man ikke skal sidde og spare på sovsen, haha).

Fik (desværre) ret i forhold til desserten – vi kunne slet ikke spise mere efter de to retter. Må tilbage og smage deres “Rødgrød med fløde” en anden gang.

Fik kun lige taget et enkelt lille glimt af restauranten, da der som sagt var godt fyldt op. I må selv ned og se hvor fint der er.

Vi fortrød lidt at vi ikke bestilte en cocktail mere til slut, da vi så at man kunne ligge og nyde dem på liggestole ude foran. Simpelthen så hyggeligt og tiltrængt ovenpå så meget mad.

Virkelig en stor anbefaling herfra ♥

I kan læse mere om menuen på hjemmesiden for Madklubben Aarhus.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.