Nespresso limited edition kapsler til iskaffe - Ditteblog

Nespresso limited edition kapsler til iskaffe

Reklame for Nespresso.

Hvis der er noget jeg har drukket meget af denne sæson, så er det iskaffe. Der er ikke noget bedre i varmen. Jeg har tidligere delt en opskrift hvor jeg bruger Nespressos vanilje og karamel kapsler, men nu er der kommet 2 limited edition kapsler, som er lavet specielt til iskaffe. Jeg har her til morgen testet dem begge (efter min almindelige morgenkaffe), så jeg har rigeligt med koffein i kroppen nu.

Den første hedder Ispirazione Salentina, som er en spændende kaffe med en blød og rund tekstur og noter af ristede nødder.  Den er især god som is-latté med mælk, hvilket helt klart er den jeg foretrækker.

Opskrift: CAFFÈ ALLA SALENTINA BY NESPRESSO (Is-latté)
Kom 3 isterninger i et glas og tilsæt 30 ml mælk (almindelig eller alternativer såsom mandelmælk). Overhæld med 25ml kaffe (Ispirazione Salentina). Tilføj sirup efter behag. Vi anbefaler 5 ml.

Den fine to-go kop er også fra Nespresso og er lavet til at medbringe kolde drikke på farten.

Den anden kapsel hedder Ispirazione Shakerato og er en intens kaffe med aroma fra kakao og ristede nødder. Den er især god til en sort iskaffe, eventuelt med lidt rørsukker.

Opskrift: CAFFÈ SHAKERATO BY NESPRESSO (Klassisk sort iskaffe)
Kom 3 isterninger i shakeren og overhæld med 40 ml kaffe (Ispirazione Shakerato). Tilføj rørsukker efter behag og ryst.

Den fine kaffe shaker og isterningebakke, kan fås som gave hos Nespresso lige nu, hvis man køber minimum 300 kapsler.

Nu vil jeg rent faktisk smutte ned i Nespresso, inden jeg skal på job. Skal lige købe nogle kapsler (vi har også Nespresso maskine på arbejdet) og så skal jeg aflevere en kæmpe pose kapsler til genanvendelse.

Håber I får en skøn dag ♥

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.