Hverdags glimt #50 – Ditteblog

Hverdags glimt #50

Meget morgentrætte i toget mod Esbjerg igår. Havde inviteret Casper med på en pressetur til Esbjerg, Hjerting og Fanø, så vi var tidligt oppe og kom først hjem til midnat. Har derfor været rimelig træt i dag, da jeg også arbejdede lørdag, så jeg føler på en måde at jeg trænger til weekend igen 😉 Turen må I høre mere om i et særskilt indlæg en af dagene, selvom der er mange fine glimt derfra.

Et af sidste uges helt store øjeblikke (haha), var da Ganni udkom med deres nye kollektion. Sjældent har jeg set så pæn en kollektion. Var da også nede i butikken hele to gange på en dag, da de endnu ikke havde fået tøjet op at hænge første gang. Godt jeg har købt mig en cykel.

Mandagen bød også på et møde nede i byen, hvor vi spiste frokost på Åland. Jeg er så vild med deres store gårdhave ude bagved. 

Tirsdag cyklede Casper og jeg ned til vores yndlings strand. Vi udnyttede helligdagen bedst muligt, nu hvor vi endelig havde en fridag sammen. 

Frokosten blev indtaget i gårdhaven hos Juliette. Burgeren var som altid virkelig lækker, men er det bare mig eller var de ikke lidt fedtede med fritterne?

Om aftenen havde vi inviteret os selv ud til Caspers far og kæreste for at spise hotdogs på deres kæmpe altan. Havde købt de her smukke liljer hos blomstermanden på Frederiksgade.

Var hoppet i denne drøm af en kjole.

Et af mine favorit hudpleje brands har netop lanceret tre ansigtsmasker. En scrub, en peeling og en lermaske. Så lækre.

Torsdag efter arbejdede havde HAY inviteret på grill og cocktails på deres tagterrasse. Så hyggelig en aften i selskab med Michelle og Lou.

Egentlig meget smart at fylde os med gin/tonics og bagefter slippe os løs i butikken. Købte de her fine sager med hjem. Blandt andet gæstehåndklæder til vores badeværelse i det nye hus. Om et halv år…. Ja..

Fredag efter arbejde mødtes Casper og jeg på havnen inden vi skulle ud at spise. Vi kunne lige nå et par solstråler, efter vi begge to havde opholdt os indendørs en hel dag. Havneområdet er simpelthen blevet så fint.

Ikke en dum måde at starte weekenden på – lækre mango drinks på Madklubben.

Nu vil jeg prøve at nå et par indlæg mere til ugen, selvom jeg synes det er svært at holde koncentrationen i dag. Har haft gang i et kæmpe oprydnings projekt, som ikke er helt færdigt, og jeg tror det er det der stresser mig lidt. Måske jeg bare skulle kaste mig over det igen. Har lige været nede i byen for at købe flere affalds sække, så jeg rigtig kan få ryddet ud. Følg med på min Instagram story hvor jeg sælger de ting der ikke bare skal smides ud.

GemGem

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.