Moodings favoritter fra vores hjem og -25% på ALT

Indlægget indeholder reklamelinks.

Moodings starter kæmpe udsalg i morgen, men jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer allerede i dag, som giver -25% på ALT på webshoppen. Virkelig fristende hvis I spørger mig. Moodings er en af mine favorit interiør webshops og jeg har fundet et par favoritter derfra i vores eget hjem.

Nyeste køb er den fine blå kaffekop med underskål fra HAY.

Skønneste duftpinde fra Humdakin.

Min elskede Græshoppelampe fra Gubi.

Salt og peber sæt fra Menu og Humdakin sæbe og lotion.

Væghængte sengeborde eller hylder fra Anne Linde.

For at få rabat skal I bruge koden ditteblog25 når I kommer til kassen. Koden gælder indtil på søndag d. 6/5-18.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.