Hverdags glimt #46

Så er jeg tilbage på bloggen. Det har været lidt sporadisk på det sidste da mit bloglayout, som jeg kort har nævnt, har været et kæmpe rod. Det har taget alt min motivation og lyst til at lave noget herinde, men nu er jeg tilbage. Der er kun et par enkelte ting der mangler at blive ordnet, men det kan jeg leve med indtil videre.

I læser garanteret ikke engang blogs i det skønne vejr, og hvis ikke det var fordi jeg allerede havde holdt førnævnte lange blog pause, havde jeg nok også brugt min mandag i solen. I stedet er jeg bagud med en masse indlæg, så jeg bruger altså dagen foran computeren. De næste tre dage skal jeg nemlig på arbejde i butikken og derefter til Sønderjylland i 4 dage, så der er en masse der skal planlægges.

Nu til hverdags glimt fra den seneste uge. Øverst oppe var det is fra Social Foodies i gårdhaven med søde veninder. Har faktisk aldrig købt deres is i bokse før, men det tror jeg da at jeg skal gøre noget mere. Så lækkert. Serverede isen med de sødeste, søde flødeboller fra Spangsberg, med lyserødt jordbær guf indeni og jordbær choko udenpå. (Autokorrekt rettede lige til “chok” og det var vitterligt et sukkerchok 😉

Jeg må altså indrømme at jeg har haft en del tøjkriser efter sommeren har meldt sin ankomst. Derfor var jeg også hurtig til at bestille da Ganni kom med et par nyheder. Blandt andet denne fine kjole.

Når man først kan spise koldskål på altanen, så er det altså sommer. Manglede lige et par danske jordbær, men Casper syntes simpelthen de var for pebrede 😉

Fik lavet de første retter fra Emma Martinys kogebog “Grøntsagsglæde”. Vi skal nok blive gode venner. De der BBQ blomkål var SÅ lækre!

Jeg har ikke skrevet så meget om den ansigtsbehandling jeg fik i sidste uge, men det er fordi jeg lige vil give huden lidt mere tid til at komme sig. Jeg kan allerede nu sige at min hud er meget mindre irriteret og rød, så jeg glæder mig til at fortælle mere.

Casper og jeg har endnu ikke været ved stranden i år, men en tur til Tangkrogen er det blevet til. Vi havde medbragt frokost og brugte et par timer på græsset i solen.

Vi syntes det var ved at være lang tid siden vi havde fået Bland selv slik, så vi købte en ordentlig portion. Mit favorit sted er stadig den store slikbutik på siden af Bruuns Galleri.

Letz sushi ♥ Det minder mig om at jeg har taget billeder til en nyt indlæg nu hvor de har åbnet en ny restaurant i Aarhus. Mere om det en af de kommende dage.

Altså er der nogen af jer der mestrer Latte Art teknikken? Og kan I komme med nogle tips til hvordan man lærer det? Casper og jeg havde endda købt en rigtig Latte mælk, men vi kan altså sket ikke finde ud af det.

I protest gik vi hen til Go’kaffe og købte kaffe og frokost der i stedet 😉

Ugen blev afsluttet i gården med pizza og kold hvidvin. Havde fundet Gorms pizzadej på frost i Brugsen og det var altså virkelig en god bund.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.