Hverdags glimt #45

Så blev det mandag igen og tid til hverdags glimt. Der har godt nok ikke været så meget indhold herinde den seneste uge, da min blog har opført sig meget mærkeligt efter en opdatering. Problemet er stadig ikke løst, så bloggens forside er ét stort rod, hvilket gør at jeg ikke har den store motivation til at få blogget. Der er nogen på sagen, så jeg krydser egentlig bare fingre for at det snart er løst.

Indtil da får I et par glimt fra den seneste uge og ellers ses vi bare ovre på Instagram ♥

Morgenmad (og møde) med Michelle på La Cabra sidste mandag, blev til hyggelig blogger komsammen med Maria Kaas og Lou. Vi endte med at sidde og sludre i et par timer før vi kom videre med dagens program.

Vi smuttede også lige forbi den nye HAY butik på strøget og jeg kunne ha købt det hele, men styrede mig selvfølgelig.

Casper og jeg prøver at holde en “hverdags date” en gang om ugen og i sidste uge stod den på Italiensk. Måske læste I indlægget om Italia? Indretningen kunne godt trænge til en opdatering, men maden (og deres aperol) var altså helt i top.

I kan stadig nå at bestille en mors dags buket til levering på søndag. Min er den der hedder “Luksusbuket” i pink, rosa og hvid.

Onsdag morgen havde jeg sat en alarm så jeg huskede at bestille Helmig billetter, til åbningen af festugen. De blev ret hurtigt udsolgt, så jeg var så glad for at jeg nåede det, nu hvor jeg gik glip af hans koncert for et par uger siden.

Michelle og jeg gik all in på frokosten den anden dag og bestilte et kæmpe stjerneskud på Mefisto. Man skal jo ligesom bestille fisk når man besøger dem.

I forbindelse med et samarbejde med en ny app skulle jeg bestille dagligvarer hos Osuma over nettet i sidste uge. Det var første gang jeg prøvede det, men nok ikke sidste. Det kunne jeg virkelig godt vænne mig til. Så meget mere overskueligt end et supermarked og så nemt at varerne bare bliver stillet på ens køkkenbord. Har set flere og flere der gør brug af det – er der mon nogen af jer der gør det?

En spontan frokost aftale med en veninde i fredags, gjorde at vi endte på Mahalo Poke i Mejlgade, der havde et tilbud i forbindelse med Kapsejladsen. Virkelig lækker mad, der bedst kan beskrives som sushi i en skål.

Lørdag aften skulle jeg have været til åbningen af Madklubben på havnen, men min krop sagde fra, så Casper og jeg endte med at bestille burger og se Homeland på sofaen. Jeg opdaterer lige min take away guide en af dagene, for det var altså ret lækkert, på den syndige, snaskede måde.

Søndag var der reception på Emma Martinys nye kogebog Grøntsagsglæde. Jeg glæder mig så meget til ny inspiration, til lækre, sunde opskrifter.

Weekenden blev afsluttet med grill i gården, efter en sejr til AGF og senere en til Chelsea (hvor de hvide trøjer selvfølgelig blev skiftet ud med de blå). Casper og hans far var ret så tilfredse 😉

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.