Århus: Italiensk restaurant; Italia

Den anden dag da jeg fik lyst til italiensk og Casper og jeg snakkede om hvor vi skulle tage hen, kunne han slet ikke forstå at jeg aldrig havde været på Restaurant Italia på Åboulevarden. Det er åbenbart sådan et rigtigt Århus sted, som har ligget der forevigt. Det kunne jeg selvfølgelig ikke have hængende på mig, så igår tog vi forbi.

Maden overraskede virkelig positivt. Vi besluttede os for at dele lidt forskelligt, for at kunne smage mest muligt. To forretter; Bruschetta med hhv. laks, saltet oksefilet og skinke og en tallerken med skinke og figner. Der var gjort meget ud af detaljerne og anretningen, hvilket er ret vigtigt når man er en type der især spiser med øjnene. Det smagte så godt.

Ingen italiensk middag uden Aperol Spritz.

Vi delte også en hovedret; en pizza med skinke, ruccola, parmesan og pesto. Min favorit. Jeg kan virkelig anbefale at dele en hovedret og på den måde også få plads til et par forretter (og dessert).

Udover a la carte har Italia også en stor aftenbuffet. Normalt er jeg ikke så meget fan af buffet (igen, jeg spiser med øjnene), men den så faktisk virkelig lækker og indbydende ud.

De serverer også mad ud af huset, så man kan hente sin pizza eller pasta som take away.

Casper insisterede på dessert selvom jeg var ret så mæt efter første omgang. Vi delte derfor en tiramisu til kaffen. Så lækker.

Har I mon spist hos Restaurant Italia?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.